MANAFU*

Abonamente Evensys

Unind antreprenorii cu oportunitatile

Asa cum am anuntat in postul anterior, maine dimineata, de la 10.00, vorbesc la OpenCoffee despre NetCamp. Nu merg sa fac reclama evenimentului. Am decis ca anul acesta sa fim mai moderati cu comunicarea conferintei si mai degraba sa promovam antreprenoriatul online. Si veti vedea in curand la ce ma refer.

Voi arata maine la Vintage Pub cum am gandit evenimentul si ce oportunitati am pregatit pentru antreprenori. Atat. In rest, vor vorbi cativa oameni care au avut diverse experiente antreprenoriale. Iata pe cine am invitat:

  • Costin Cocioaba (Re:Fresh) – Costin este cel mai cunoscut observator al mediului online la noi si a avut multe ocazii de interactiune cu antreprenorii online. El va vorbi despre “De ce ajung unele proiecte in dead pool?
  • Cristi “Chinezu” China (SportLocal) – Cristi este unul dintre cei mai apreciati bloggeri si un “tanar” antreprenor cu SportLocal, care este pe punctul de lansa un nou proiect. El va vorbi despre “Ce am invatat pe banii mei si ce voi aplica la urmatorul proiect?
  • Eugenia “Geea” Cosinschi (ArenaBiz) – Geea conduce site-ul ArenaBiz si e unul din cei mai dedicati suporteri ai antreprenoriatului online. Ea va vorbi despre “Ce conteaza pentru un investitor?
  • Razvan Tirboaca (AdCaptcher) – Razvan este co-fondator la AdCaptcher, un start-up ce incearca sa obtina o finantare, si totodata pregateste un nou proiect pentru piata internationala. El va vorbi despre “Ce cere un investitor unui start-up?
  • Alexandru Ghise (Balaur) – Alex este un foarte tanar antreprenor ce a reusit sa atraga recent o finantare pentru motorul de cautare de job-uri Balaur.ro. El va vorbi despre “Am atras un investitor, ce urmeaza acum?

Asa cum se vede in tematica propusa, vrem sa vorbim despre lucruri concrete.

NetCamp este un eveniment pentru antreprenorii locali. Intentia mea – si sper ca s-a vazut si in alte ocazii – este sa aduc aici cat mai multe resurse utile si relevante.

Te invit asadar la OpenCoffee! (foto)

5 comentarii

  1. matei garici says:

    o singura intrebare: trebuie sa ne rezervam un loc urmand o procedura anume sau ne vedem direct acolo? thx

  2. Lion says:

    Doresc sa particip la acest eveniment.
    Se platesete o taxa de participare?
    Astept raspuns.
    Multumesc.

  3. Claudiu says:

    Se filmeaza evenimentul ?

  4. Haotik says:

    inca vad ca nu zice nimeni pe twitter pe #netcamp10, poate maine se apuca si lumea sa foloseasca hashtagul.

  5. Maine la OpenCoffee intrarea este libera. Maine eu prezint evenimentul, iar invitatii mei au scurte expuneri. NetCamp e in decembrie!

Comentează