MANAFU*

Abonamente Evensys

Women On Web, eveniment pentru femeile active in social media

Ma bucur foarte mult cand idei mai vechi reusesc sa prinda viata. Si de fiecare data sper ca ele sa ii bucure si pe cei din jur, dar mai ales pe cei intersati. Pregatesc acum pentru saptamana viitoare primul eveniment dintr-o serie (sper eu lunga), sub titulatura Women On Web. Este o conferinta de jumatate de zi ce se adreseaza femeilor active in mediul online si social media. Iata si detaliile:

Eveniment: Women On Web (WOW)
Website: www.womenonweb.ro
Data: Joi, 14 octombrie 2010
Loc: Hotel Radissson, Bucuresti
Ora incepere: 14.00

Women On Web este organizat de Evensys si Activia (Danone) va cuprinde 3 sesiuni de prezentari si se va incheia cu o cina pentru invitati. Intre vorbitorii evenimentului se numara Cristina Bazavan (Editor-In-Chief, Tabu), Dragos Bucurenci (Activist, MaiMultVerde), Sandra Pralong (Civil society activist), Bogdana Butnar (Director of New Stuff, Headvertising), Bobby Voicu (Online Entrepreneur & Blogger), Cori Gramescu (General Manager, LadyFit Gym), Cristina Chipurici (Project Manager, Monden.info) si Andrei Rosca (Founder, Pawnee).

La eveniment sunt asteptate sa participe 100 de persoane, iar prezentarile vor fi transmise live online cu sprijinul Radio Lynx.

5 comentarii

  1. siginutz says:

    Şi eu mă bucur de iniţiativă. Mi-aş dori să ajung, dar nu prea pot, din păcate. Aş fi venit cu drag.

  2. siginutz says:

    ah, şi îmi place enorm prescurtarea WOW. Chiar e ;))

  3. Harvi says:

    Dar mai e loc?

  4. Mi-aş dori tare mult să particip la eveniment. Am blogul de jumătate de an şi de curând tocmai am prins prima campanie. Îmi doresc să ştiu mai multe despre mai mult.

  5. CezarV says:

    Foarte misto 🙂 Bravo !

Comentează