MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce spuneti despre blogul meu?

In urma cu cativa ani buni, cand incercam sa imi cunosc cititorii, puneam tot felul de intrebari si sondaje pe blog. Asa am reusit atunci sa aflu parerile si interesele vizitatorilor mei. In 2009, Ionut Oprea a realizat chiar un studiu despre cei care ma urmaresc. Sper sa il reia cat mai curand.

Pana atunci, va invit sa raspundeti unui scurt chestionar online. Diana Campean a rugat mai multi bloggeri sa raspunda unor intrebari si sa posteze un chestionar pentru cititori. Promite o lucrare de final de master foarte aprofundata. Eu si ceilalti bloggeri implicati o sustinem, insa cred ca merita si incurajarea voastra.

Ce spun cititorii blogului manafu.ro?

Tags:

5 comentarii

  1. phidas says:

    Imi place tema, dar header-ul este putin cam lat.

  2. Haotik says:

    Database error, se pare ca nu era pregatita pentru traficul trimis de blogul tau 🙂

    Cand isi revine ma uit si dau cu subsemnatul

  3. Dee says:

    @haotik, traficul e lucrul care ma intereseaza cel mai putin in cazul de fata, iar pentru a completa chestionarul nu trebuie sa-mi accesezi blogul ci link-ul urmator unde scrie: Ce spun cititorii blogului manafu.ro?

  4. katai says:

    E curat şi ordonat. Găseşti lucruri ce nu le poţi găsi uşor pe Google.
    Felicitări Cristi. Te citesc pentru că nu văd bălăriile cu înjurături şi blog nişat pe toate nişele. Cred că eşti o inspiraţie pentru câţiva amatori şi poate chiar profesionişti.
    Respect.

  5. Mihail says:

    Am avut toata bunavointa, dar se pare ca s-a incheiat chestionarul. Dar pot sa-mi spun parerea si aici, ai un blog interesant, cu multe postari care merita citite.

Comentează