MANAFU*

Abonamente Evensys

Lectie de social media de la US Army

Poate titlul te-a facut sa ridici din sprancene. Poate ai zambit stiind deja ca Fortele Armate Americane sunt foarte interesate de social media. Mai mult, sunt recunoscute pentru ghidurile sale despre social media. Un exemplu celebru este cel al diagramei US Air Force despre cum sa raspunzi tratezi posturile de pe bloguri. Eu am fost foarte incat sa vad ca US Army are o strategie pentru Flickr.

Tot de la US Army vine si cea mai proaspata lucrare in domeniu. Publicat ieri, cred, Army Social Media Handbook 2011 este un ghid actualizat (versiunea 2010 este aici) pentru folosirea social media.

3 comentarii

  1. Mona says:

    Cei din armata americană sunt foarte buni pe zona de comunicare, indiferent de canalele folosite. Eu am lucrat cu ei vreo doi ani jumătate în cadrul unor misiuni NATO la care am participat şi am învăţat foarte multe de la ei… Jos pălăria!

  2. Poate actualizarea acestui Handbook este si o reactie la tot mai desele cazuri de clipuri video considerate neadecvate, postate de soldatii americani pe Facebook sau Youtube. Un exemplu aici http://www.bbc.co.uk/news/10157282

  3. Chelbea says:

    Era de asteptat sa scoata un astfel de Handbook.

Comentează