MANAFU*

Abonamente Evensys

Care a fost cel mai bun telefon al anului 2010?

Desi am consumat deja o luna din 2011 si 2010 este deja “stocat” in istorie, Gadgeteer.ro va cauta acum cel mai bun smartphone lansat anul trecut. E cumva ca la Premiile Oscar. Asteptam sa fie lansate toate produsele, ca apoi sa le apreciem pe cele mai bune. Insa in cazul nostru, cautarea va fi facuta si cu ajutorul publicului.

Asadar orice pasionat de gadget-uri poate vota pentru telefonul preferat la Gadgeteer Awards. Votarea se face pe Facebook, intr-o aplicatie creata pe pagina www.facebook.ro/vodafonero. Mai mult, Vodafone, sustinatorul Gadgeteer.ro, ofera ca premii, prin tragere la sorti, cele trei telefoane care se vor clasa pe primele trei locuri ale clasamentului final.

In aceeasi aplicatie veti vedea topul celor 12 gadgeteers, iar pe blogurile lor veti gasi incepand de astazi si topurile personale.

4 comentarii

  1. HTC Desire. Ca-l am 🙂
    in orice caz… nu IPhone!

  2. sa il votezi atunci! voturile conteaza in aplicatia gadgeteer awards.

  3. Danyzus says:

    Dupa mine lucrurile sunt clare, Iphone e cel mai bun insa a inceput sa piarda teren in fata telefoanelor dotate cu android. Mai discutam la anul dupa ce apare android 3 si dupa ce vor fi lansate procesoarele quad-core cortex a9 , atunci sa vedeti revolutie pe piata telefoanelor mobile.

  4. Mihai says:

    Android castiga batalia, cu siguranta…

Comentează