MANAFU*

Abonamente Evensys

Online Leading Brands Romania 2011

A trecut inca o editie a Digital Marketing Forum, eveniment care a adunat in cele doua zile in jur de 350 de persoane, unde am prezentat rezultatele studiului independent “Online Leading Brands in Romania“, realizat la Gemius la initiativa Evensys. A fost prima data cand am comparat evolutia brandurilor romanesti si din 4 categorii de produse si servicii luate in calcul, ceea ce a aratat cine au fost campionii in online in ultimul an. Rom, BCR, Vodafone, Ursus si altii au avut o evolutie foarte buna, se pare.

In fiecare miercuri voi publica pe blog un studiu interesant despre comunicare, social media, advertising sau marketing. Urmareste asadar seria “Research“ pentru cele mai noi statistici.

4 comentarii

  1. Darius says:

    De ce sunt puse Rom (Tricolor) şi diverse ape, considerând categoriile? (bănci şi asigurări, cosmetice şi îngrijire personală, auto şi telecomunicaţii)

  2. Exista si un top doar al brandurilor romanesti! O sa adaug in post!

  3. Cosmin says:

    Foarte faina initiativa, am adaugat prezentarea la favorite pe Slideshare. Am de remarcat insa doua chestiuni:

    1. Parca e putin nepotrivit sa comparam 2010 cu 2011 cand research-ul pe 2011 a fost facut abia in februarie? [adica mai avem inca 10 luni de 2011].

    2. De asemenea, e interesanta scaderea Petrom in pofida faptului ca au avut campania anului la Internetics, cea cu “Redescopera Romania”.

  4. […] Catalin Emilian – Manager Operatiuni Gemius Research, “Studiu despre retele sociale – Online leading brands in Romania“ […]

Comentează