MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (martie 2011)

Facebook este de neoprit in Romania. Ca mai peste tot, de altfel. A trecut in numai 4 luni de la 2 milioane la 3 milioane de utilizatori. Sunt curios cand se va anunta primul responsabil al retelei pe plan local. Vor deschide birou local sau vor coordona regional? Recent, Facebook si-au marcat prezenta in Olanda pentru a acoperi zona Benelux, unde sunt destul de puternice retelele Hyves si Netlog.

Mai sus vedeti statisticile la zi pentru social media in Romania, cu un TPU.ro ce se apropie de 2 milioane de vizitatori, cu un Netlog care se tine tare pe pozitii si cu Hi5 si Neogen in scadere.

4 comentarii

  1. Cojo says:

    Sunt curios in cat timp se va ajunge la 4 mil de conturi facebook.

  2. Eu zic ca facebook isi merita locul, dar totusi, ar trebui sa apara un concurent serios, as vrea sa vad un head 2 head international battle ! competitia face minuni, uitate la microsoft Vs. apple 🙂

  3. Silvia says:

    Stiu ca oricine stie asta, dar tin sa mentionez: 4 mil conturi de FB nu inseamna 4 mil de persoane care stau in spatele conturilor. Cunosc o multime care mai au cel putin un cont cu identitate anonima sau pentru caine, pisica sau mama lor (care oricum nu stie cu ce se mananca). Si alte conturi uitate pentru ca ai crezut initial ca pe FB merge cu nickname ca la Hi5. Dar chiar si asa, ok, cresterea e wow!

  4. sunt 3 milioane, nu 4 milioane.
    e adevarat ca unii au mai multe conturi, dar cred ca practica asta e intalnita mai putin la FB.

Comentează