MANAFU*

Abonamente Evensys

High Impact Friends (Part 1)

Cred ca unele evenimente nu ar trebui povestite, ci doar inregistrate si oferite apoi spre vizualizare. Spun asta pentru ca sunt foarte multe lucruri despre High Impact Friends Amsterdam care vor ramane in afara posturilor pe bloguri. Bine, unele ar fi ramas chiar daca prindeam pe camera tot ce s-a intamplat in cele doua zile acolo.

Evenimentul a inceput inca de la Bucuresti, joi seara, cand cei 10 bloggeri invitati in calatorie s-au strans la Foto Union, studioul co-fondat de Cristian Sutu. Am fost chemati pentru o fotografie de grup. O vedeti mai sus. Am incheiat seara la restaurantul Casa.

Dupa o cina nici prea lunga, nici prea scurta la restaurantul Casa, am fugit spre casa pentru a prinde macar cateva ore de somn inaintea zborului anuntat la 6 si ceva. Pe la 4.30 eram deja la aeroport. Incepe sa imi placa noul terminal de la Otopeni.  Am urcat in nori si am dormit pana la aterizare.

Schiphol este unul dintre aeroporturile mele preferate. Nu am stat sa il admir, un autocar ne astepta afara langa o “instalatie” intersanta, pe care Vlad a numit-o Hamsterdam.

Mi-a placut hotelul, chiar daca nu a fost in “buricul targului”, asa cum multi ar prefera de obicei. Camere mari, interesante, servicii OK, mancare buna si cateva elemente de decor fistichii.

Am intrat direct in sala de conferinte si dupa o cafea si putina patiserie, am inceput “lucrarile” acestui “congres”.

High Impact Friends se doreste a fi o ocazie de interactiune intre oameni activi in blogosfera si reprezentanti ai unor companii interesate sa faca pasi mai mici sau mai mari in social media. Intalnirea se intampla departe de birourile din Bucuresti. Prima editie a dus un grup de 21 de oameni la Amsterdam.

Evenimentul este o initiativa a revistei Biz, sustinuta la prima editie de The Group, Danone, Recolamp, Ursus, KLM si Grafica si Tipar.

Comentează