MANAFU*

Abonamente Evensys

Ne pregatim de Women On Web 2011

Priveam o sala plina cu femei si doar cativa bloggeri. Pentru prima data dupa multi ani de evenimente aveam emotii si incercam sa anticipez reactiile salii. Nu e un job usor sa fii tinta privirii unor femei. Eram la Women On Web, in octombrie 2010, si ma pregateam sa dau startul primei mari conferinte dedicate femeilor active in mediul online.

Am marea placere acum sa va anunt ca pe 17 iunie 2011, Evensys si Activia organizeaza cea de-a doua editie a Women On Web. Va fi o editie orientata clar spre dezvoltarea proiectelor online si femeile active in social media.

INSCRIERILE
Ca si la editia anterioara, participarea este gratuita, insa se face in baza unei invitatii de la organizatori si in functie de numarul de locuri disponibile. Invitatiile pot fi solicitate pe site-ul evenimentului.

TRANSMISIUNEA LIVE
Stiu ca interesul pentru eveniment este foarte mare, de aceea continuam transmisia live online de anul trecut, tot cu sprijinul Radio Lynx.

SONDAJUL ONLINE
Astazi lansam si un sondaj online prin care dorim sa aflam cateva detalii despre relatia femeilor cu Internetul.

In general, toate noutatile despre Women On Web vor fi anuntate pe pagina de Facebook.

10 comentarii

  1. Mihaela says:

    Cum de n-am stiut de evenimentul asta anul trecut? Poate pentru ca nu aveam conturi pe Twitter & FB. Anul asta sper sa nu-l ratez.

  2. Kat says:

    I would like to fill in the questionnaire but I don´t have a facebook account …. the question about “how often do you access your facebook account” should also have the answer option: I don´t have an account

  3. Mara Ionescu says:

    Salutare. Poate anul acesta veti tine cont si de alte bloggerite oarecum mai de nisa. De exemplu site-ul http://www.ilovehandmade.ro este administrat de o fata care este extrem de cunoscuta in lumea celor care realizeaza produse handmade, site-ul ei a fost declarat cel mai bun blog de Fashion la roblogfest 2011 si influenta articolelor ei in randul miilor de creatori de produse lucrate manual din Romania este foarte mare. incercati sa nu va limitati doar la cele care participa la evenimente mondene…

  4. Am ‘reparat’! Be my guest!

  5. Felicitari pentru actiune. Parerea mea este ca ar fi bine sa organizati astfel de evenimente chiar si intr-o editie in online, ati avea costuri mai mici si un numar de participante mult mai mare!…si cu acoperire la nivel national…chiar international prin romancele care nu locuiesc momentan in tara!

  6. Stefania, ca si anul trecut evenimentul poate fi urmarit in transmisiune online in direct, cu sprijinul Radio Lynx.

  7. Malina says:

    Sa nu ma uiti! 🙂 sunt interesata de subiect. :

  8. […] Women on Web 2011, ajunsa la a doua editie, va avea loc pe 17 iunie si este organizata de Evensys impreuna […]

  9. […] o serie de nume si exemple relevante pentru cei ce vor sa se dezvolte in mediul online”, afirma Cristian Manafu, Manging Partner, […]

  10. […] o serie de nume si exemple relevante pentru cei ce vor sa se dezvolte in mediul online”, afirma Cristian Manafu, Manging Partner, […]

Comentează