MANAFU*

Abonamente Evensys

Mostenirea mea pentru generatiile viitoare

Mi-a fost tovaras bun in adolescenta si in primii ani de facultate. A suportat tot ce i-am pus. De la Milli Vanilli, Madonna, George Michael sau Michael Jackson la Sepultura, Napalm Death si Obituary. L-am luat peste tot cu mine (scoala, petreceri, vizite etc) si l-am ingrijit cum am putut mai bine. Si acum imi aduc aminte cum ii stergeam “capu’ de redare” cu spirt si un smoc de vata rulat pe varful unui bat de chibrit.

Are vreo 30 de ani si este mostenirea familiei pentru generatiile viitoare, acel lucru pe care il voi da mai departe, chiar daca acum pot pune la pastrare o noua generatie de gadget-uri.

Acest casetofon National Panasonic, in stare buna de functionare, este gazduit de expozitia Consignatia 7080, organizata de Pepsi la Gradina Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR – langa Carturesti). Sunt onorat sa il vad alaturi de obiectele personale ale unor adevarate celebritati din acele vremuri: Irina Nistor, Viorica Bucur, Oana Sirbu si Medeea Marinescu.

Daca sunteti in zona, treceti sa vedeti cateva mostre ale anilor 70-80. Expozitia este deschisa pana pe 17 iulie.

5 comentarii

  1. Mihai Ioan says:

    Frumos! Eu inca mai ascult Iris, un concert difuzat prin ’99, inregistrat de mine pe un International (stereo tape).

  2. eu mai am casete de prin 92 – 93!

  3. Diana says:

    daaa, si eu am avut unul la fel, tot Panasonic, l-am primit cadou la majorat, deci al meu are 35 de ani :))).

  4. Nebunia says:

    As vrea enorm sa ajung si eu la expozitia asta, insa nu stiu cat de mult imi permite timpul…

  5. Tica Albert says:

    Cred ca fiecare avem cate ceva de felul asta prin casa. Curios lucru, chiar daca nu mai functioneaza sau functioneaza dar nu-ti mai da pin cap sa le pornesti nu te poti lipsi de ele. Vechile gadget-uri ne sunt aproape de suflet…

Comentează