MANAFU*

Abonamente Evensys

Cu ce am plecat eu de la Webstock 2011

Probabil o sa imi placa si mai mult Webstock 2011 cand o sa vad inregistrarile si o sa pot savura toate prezentarile. Regret nespus ca nu am inregistrat si sesiunea Social Media Professionals. Cumva am vrut sa oferim putina intimitate celor din sala pentru a putea vorbi deschis despre multe subiecte tabu sau mai putin publice. Da, in multe seminarii si training-uri se pun pe masa subiecte fierbinti si se vorbeste deschis despre ele.

Ce m-a inspirat dimineata
Am fost in sala de dimineata pana la pranz. Apoi m-am retras sa pregatesc gala de premiere. Dar cat am stat in sala am cautat inspiratie la fiecare dintre vorbitori. Iata ce am cules:

  • Trebuie sa iti cunosti audienta si sa accepti dialogul cu ei! – Cabral, Cristina Bazavan
  • Critica cu mintea deschisa si cauta dialogul si nu cearta! – Cabral
  • Incearca sa te prezinti asa cum esti si lasa faptele sa te recomande! – Ivan Patzaichin , Cristina
  • Cauta sa vezi “the big picture” si ai incredere in puterile tale! – Vlad Petreanu, Cabral, Madalina Uceanu (PortalHR)
  • Spune o poveste frumoasa si ofera entertainment! – Ivan, Cristina, Cabral, Christen Krogh (Opera)
  • Pune pe masa date relevante, utile si interesante! – Dragos Chivu & Andrei Oltei (Vodafone), Christen, Madalina
  • Nu stiu cum ti se par aceste lucruri. Stiu, sunt de bun simt, dar te intreb: Le aplici pe blogul tau? Pe Facebook, Twitter, Google Plus?

Ce m-a inspirat dupa-amiaza
Am avut doar surprize placute cu sesiunile paralele de dupa amiaza. Am avut o sesiune de Pro Blogging cu prezentari la obiect si multe intrebari. Am vazut un interes peste asteptari fata de Future Trends, o sectiune mai tehnica, in care efectiv nu a mai ramas spatiu pentru locuri in sala. Am fost foarte impresionat sa vad o sala arhiplina la Social Media Professionals, ceea ce mi-a confirmat ca vom vedea in curand si mai multi practicieni in domeniu.

Ce mi-ai propus sa fac?
Am plecat de la Webstock si cu un to-do list, pe care am pus:

  • Sa lucrez la designul blog-ului, sa il optimizez si sa respect o serie de reguli.
  • Sa imi creez un calendar editorial pentru blog, orientat spre audientele pe care mi le doresc in principal.
  • Sa lansez un nou blog. Detalii in curand.

Si am mai ramas cu o petrecere frumoasa cu prietenii din social media (vezi clipul din deschidere). Tu cu ce ai plecat de la Webstock?

6 comentarii

  1. Liviu Taloi says:

    @Manafu: cu o multime de prieteni.. prieteni care impartasesc acelesi pasiuni, idealuri, si care cred in mine, in voi, si in puterea social media.

    Vorbeam de fapt cu un coleg de breasla, daca il pot numi pe Alex Negrea in felul acesta, si pe holuri ii povesteam de “claca” (pt cine nu stie http://ro.metapedia.org/wiki/Claca) ca prima forma de social media..

    Oamenii sunt niste fiinte sociale prin definitie, iar Webstock este un eveniment eminamente social de mare succes!

    Felicitari!

  2. Mama cata mai paranghelia a fost! 🙂
    De acum nu mai ratez …

  3. Imi pare rau ca nu ati inregistrat si Social Media Professionals, era sesiunea care mi-ar fi placut sa o vad cel mai mult. Asta inseamna ca la anul am sa fac tot posibilul sa particip. Poate se va scrie pe bloguri mai mult depre asta.
    Am urmarit conferinta online si am imvatat lucruri noi, am vazut persoane de care doar auzisem, mi-a placut Andrei Rosca…Personal zic ca o zi este prea putin pentru un astfel de eveniment! Felicitari Manafu!

  4. Sabina says:

    Am ramas cu prieteni noi, multe cunostinte din domeniu, o petrecere care m-a lasat fara voce dar la care am simtit ca am in jur doar prieteni, multe momente unice, mandria de a fi intr-o sala care stie sa se ridice in picioare cand e cazul, speranta ca la anul o sa avem speakeri si mai buni si multe lucruri invatate de aplicat.

  5. […] bloggeri de renume ca: Arhi, Chinezu, Zoso, Cabral, Alexandru Negrea, Visurât, Adrian Ciubotaru, Manafu şi alţii ca ei nu oferă sfaturi despre blogging decât la conferinţe, trainiguri, […]

  6. […] – din online, doar despre asta vorbim). Şi mai multe concluzii de la organizator, la Manafu pe […]

Comentează