MANAFU*

Abonamente Evensys

Despre ce va fi Webstock 2011

In fiecare an, incercam sa gasim noi directii, noi idei, noi abordari pentru tematica de la Webstock. Pentru editia din 23 septembrie, m-am uitat mai intai la tot ce am avut pana acum in program, apoi la ce e de actualitate si nu in ultimul rand, la subiectele sugerate de cei care au solicitat o invitatie la eveniment si de partenerii nostri. Iata la ce formula “editoriala” am ajuns.

INSPIRE
Voi incerca sa aduc o serie de oameni care ne inspira atat prin activitatea lor in social media, dar si prin ceea ce fac ei in general. Unii sunt oameni cu blog, altii vin din tehnologie sau (chiar) nu au o legatura speciala cu domeniul. Blogosfera a crescut cu povesti frumoase, momente de inspiratie si conexiuni intre like-minded people.

BLOGGING
Cu toata ascensiunea Facebook, cu toata revelatia Google Plus, 2012 este – cel putin din punctul meu de vedere – inca un al al blogging-ului. Pun afirmatia mea pe seama unui nou val de bloggeri, importantei pe care o au acum comunitatile locale si a numarului de campanii de comunicare desfasurate prin / pe bloguri. Asadar, la Webstock, vom avea un micro-eveniment dedicat blogurilor.

SOCIAL MEDIA PROFESSIONALS
Am fost tentat sa aloc o buna parte din eveniment retelelor sociale, din motivele enuntate un pic mai sus. Cum am pornit insa astazi un grup al practicienilor in social media, care s-a bucurat de un oarecare succes, si pregatesc o idee in zona profesiunilor din social media, am decis sa pastrez o sala pentru ceea ce ar putea fi prima mare intalnire a lucratorilor in domeniu. Daca ai un job cu atributii in social media, adera la acest grup.

FUTURE TRENDS
Pregatim si un micro-eveniment, sub umbrela Webstock, unde vom da intalnire bloggerilor pasionati de tehnologie si dezvoltatorilor de aplicatii. Inca lucrez la conceptul acestei sesiuni, asa ca voi reveni cu amanunte cat mai curand.

Despre participare: Am anuntat acum cateva zile ocaziile prin care o persoana poate ajunge la Webstock. Vor mai fi si alte oportunitati. Anul acesta asteptam intre 300 si 400 de participanti. Atat. Imi place sa cred ca e mai importanta calitatea discutiilor si a networking-ului decat un nou record de audienta. In plus, punem accent pe transmisiunea live online.

6 comentarii

  1. Manuel says:

    Am primit confirmarea pentru invitatie. Multumesc 😀 Chiar sunt curios sa mai prind o idee din tot ce se va discuta acolo.

  2. Eugen says:

    Am o întrebare. E posibil ca și Privesc.Eu să transmită live evenimentul?

  3. incognito says:

    pana cand se primesc confirmarile pentru solicitarile de invitatii acceptate? Cele refuzate primesc o confirmare?

    Adica daca am trimis o cerere si nu primesc confirmarea pot sa presupun ca am fost refuzat sau primesc un refuz in clar?

  4. Fiecare solicitare primeste un raspuns in prima instanta. Invitatiile vor fi distribuite pana pe 20 sept. La acea data va fi trimis un mesaj tuturor celor pentru care nu am putut furniza invitatii.

  5. Eugen says:

    Cristian, totuși, e posibil să facem transmisiune live și pe Privesc.Eu?

  6. […] În mod sigur mă văd acolo cu oameni peste care am mai dat de-a lungul timpului și abia aștept să îl mai prind la o bere pe ‘Mnealui. Webstock este un eveniment de o zi împărțit în Webstock Conferences, conferința propriu-zisă, și Webstock Awards, competiția proiectelor creative din zona social media. Află chiar de la Manafu (CEO&Owner@Evensys) ceva mai multe detalii legate de Webstock 2011. […]

Comentează