MANAFU*

Abonamente Evensys

Premiul Evensys la Webstock 2011

In fiecare an, la conferintele Webstock, cautam sa ne ajustam agenda in functie de tendintele momentului, pentru a avea teme cat mai relevante pentru audienta. Incercam sa facem acelasi lucru la Webstock Awards, desi nu reinventam de la an la an categoriile din concurs. In 2010, am facut cateva schimbari. La editia recent incheiata am adus Mobile Apps in loc de Microblogging, semn ca Twitter nu mai e ce a fost odata. Si spun asta cu parere de rau.

Anul acesta, in plina perioada de inscrieri, ne-am dat seama ca era bine sa avem o categorie noua: Social Media Initiatives. Ar fi fost o categorie pentru bloggerii cu initiativa, care si-au propus sa schimbe ceva sau sa aduca un suflu proaspat in social media si mai ales in blogosfera. Aici ar fi intrat foarte bine “Redescopera Romania pe doua roti”, “CuPluta.ro“, “Transalpina 2011” etc. Daca astfel de initiative continua si in restul anului, si in 2012, categoria va fi sigur pe lista la urmatorul Webstock.

Cum a fost prea tarziu sa facem ceva in timpul inscrierilor, echipa Evensys a hotarat sa acorde post-eveniment un premiu special proiectului “Redescopera Romania pe doua roti“, ca o recunoastere sincera a performantei realizate de Sebi Bargau si Robert Fulda in acest proiect frumos: 40 de zile pe drum, 10.862 de kilometri parcursi, 0 accidente si 0 amenzi. Luni, cand ajung la birou, ma voi ocupa de formalitatile necesare.

Speram ca acest premiu sa inspire si alti bloggeri sa porneasca astfel de initiative.

4 comentarii

  1. Nebunia says:

    Meritau baietii ! 😀 40 de zile pe motor nu e lucru usor…

  2. Sabina says:

    Bravo! E un proiect foarte reusit si sper sa se mai faca si altele de genul

  3. Amon says:

    Felicitari:D

  4. […] premiul special Evensys: Redescoperă România pe 2 […]

Comentează