MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum recompensezi un blogger care te-a sustinut candva

Recent, vorbeam cu mai multi oameni, cred ca la o conferinta, despre acel mic reward pe care ar trebui sa il acordam bloggerilor care ne sustin cauzele, de orice tip ar fi ele. Da, se intampla la Zilele Biz, la CSR & Social Media.

Ziceam atunci ca macar o vizita pe blog ar fi de ajuns, daca nu un comentariu sau un e-mail de multumire. O vizita pe blog inseamna mult mai putin decat efortul pe care il depune un blogger pentru a scrie un post. Iar de multe ori oamenii cer fara chiar sa ofere macar atat.

Nu indraznesc sa va cer sa deveniti cititorii blogurilor respective, incepand de maine, insa putin consideratie nu ar strica. Parerea mea.

3 comentarii

  1. Cum recompensez eu un blogger care m-a sustinut candva ? pai de exemplu Tu mi-ai publicat linkul http://ovidiustresu.blogspot.com/2011/11/romanii-sunt-oameni-buni.html catre articolul Romanii sunt oameni buni si ca multumire pentru acest reward am sa dau share pe twitter , facebook, Google+ la noile tale articole si am sa pun pe prima pagina a blogul meu link catre Manafu ca Blog Recomandat !

  2. Pavel says:

    Păi, nu uit cine mi-a dat un share, un RT când aveam nevoie. Iar pentru acest fapt mi-au intrat în atenţia mea şi acum, pe mulţi, îi citesc destul de des.

  3. Max Peter says:

    De văzut, s-a văzut deja.Să fii om e lucru mare şi puţini realizează asta. O adâncă plecăciune!

Comentează