MANAFU*

Abonamente Evensys

Maine este Noaptea iPhone 4S

Maine seara, Vodafone lanseaza oficial in Romania noul iPhone 4S si va pune in scena un eveniment special la Plaza Romania, unde vor fi prezenti oameni din top management-ul operatorului, oameni cunoscuti din media si, pe gustul meu, multi oameni din online. Vom avea un adevarat blogmeet.

Voi fi acolo de la 22.00 alaturi de Cabral, Chinezu, Alex Negrea, Adrian Ciubotaru, Costin Cocioaba, gasca Gadgeteer si multi alti prieteni din blogosfera. La 00.00, incepe comercializarea telefonului, iar doritorii vor avea parte de un pret special si un cadou surpriza.

La miezul noptii, plec cu grupul de bloggeri spre o locatie necunoscuta inca pentru o petrecere cu karaoke, care se va prelungi pentru unii pana spre dimineata, cam cum a fost la Webstock si la alte intalniri blogosferice.

Tocmai am vazut pe Facebook ca Vodafone va lansa iPhone 4S la miezul noptii in mai multe orase din tara: Brasov (Diaconu Coresi 1), Buzau (Cuza Voda 3-5), Cluj (Piata Unirii 31), Constanta (Stefan Cel Mare 57), Iasi (Stefan Cel Mare 4), Ploiesti (Piata Victoriei 3), Pitesti (Victoriei 3) si Timisoara (Augustin Pacha 2). Tot pe pagina Vodafone de Facebook veti gasi si un concurs “apetisant”.

Comentează