MANAFU*

Abonamente Evensys

Antreprenorii sunt optimisti cu gandul la 2012

85% dintre antreprenorii și manageri români consideră că afacerile companiilor mici și mijlocii sunt motorul economiei românești iar 27% apreciază că 2012 va fi un an mai bun, față de 4% care estimează o scădere pentru perioada următoare.

Acestea sunt rezultatele unui studiu realizat de Vanson Bourne pentru Microsoft, în care au participat 2.100 de proprietari de companii mici și mijlocii din 21 de țări europene, inclusiv din România.

Pentru 72% dintre respondenții români, afacerile pe care le gestionează se încadrează în tiparul celor care vor contribui la creștere economică, prin crearea de noi locuri de muncă și noi modele de business în următoarele luni. 24% dintre aceste companii vor angaja personal nou în următoarele 12-18 luni.

Pentru 70% dintre companiile românești reprezentate în studiu, tehnologia informației joacă un rol determinant în dezvoltarea afacerilor.

2 comentarii

  1. Felix says:

    Înseamnă că la anu va fi mai bine pentru economie şi implicit pentru români.

  2. Din căte am urmărit, în fiecare an românii sunt optimiști. Oare e inconștiență, sau lipsa de informare, sau chiar va fi bine iar…? Măcar cum a fost în 2007-2008.

Comentează