MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum a fost 2011 pentru tine?

Citeam la Zoso ca “60% dintre români spun că viaţa lor e mai grea ca anul trecut”. Primul meu gand a fost: “Nuuu creeed!”. Al doilea: “Devine romanul un ipocrit notoriu, declarand ca ii merge prost, cand de fapt ii merge bine”. Al treilea: “Dar daca este chiar asa, daca eu traiesc in alta lume, unde oamenii au reusit, au crescut si declara ca le-a fost bine, iar in rest e chiar jale!?”.

Pentru mine 2011 a fost cel mai bun an ever. Am muncit mult, am avut noroc, am avut unele idei bune, am lucrat cu parteneri la fel de optimisti, am creat oportunitati si nu am refuzat ocazii bune. Ca sa fiu sincer, cred ca as fi putut face din 2011 chiar un an si mai bun. Eu sunt foarte multumit.

Cum a fost anul pentru tine? Chiar as vrea sa stiu. Imi place sa cred ca pe acest blog vin oameni care nu se plang de ziua de maine, care fac lucrurile sa se intample, care vorbesc deschis despre succes.

UPDATE: Cabral face un bilant al bilanturilor de sfarsit de an.

28 comentarii

  1. Adi says:

    Pentru mine 2011 a fost anul noutatilor. Am invatat mult, am pus ceva in practica dar mai presus de asta am formulat un plan foarte optimist si maret pentru 2012. Fu greu dar asta il face mai frumos!

  2. Foarte bun, profesional poate cel mai bun an.
    Personal m-am simțit bine și fericit, da’ și anii trecuți a fost așa. 🙂

  3. Haotik says:

    Anul in care m-am nascut ca antreprenor. Asa ca nu se putea sa fie un an mai bun ca asta.

  4. Am spus in ultimele zile de mai multe ori: 2011 a fost cel mai bun an din viata mea, muzical, financiar, bloggeristic si tot asa. Evident ca erau lucruri care ar fi putut fi altfel, mai bune, dar n-as mai fi avut ce sa fac anul viitor 🙂
    Si mi se pare ca suntem datori ca in 2012 sa spunem la fel “a fost cel mai bun an ever”.

  5. andreea says:

    2011 a fost probabil cel mai bun an ever: am calatorit (printre altele, am fost in japonia iar si m-a prins cutremurul acolo 🙂 ), blogul merge din ce in ce mai bine, am cunoscut multi oameni interesanti si au aparut tot felul de joburi noi si super interesante! sunt f multumita dar sper sa reusesc un 2012 mai bun ceea ce va doresc si voua! 😀

  6. Anne-Marie says:

    Mă tot chinui de câteva zile bune să mă gândesc la 2011 şi să fac un bilanţ. N-a fost un an foarte bun, n-a fost un om foarte rău, a fost un an mediocru, cu accent însă pe latura umană. Am cunoscut oameni grozavi şi simt că pot conta pe ei cum pot şi ei conta pe mine.
    Sper la un 2012 în care să “înfloresc”, în special profesional.
    Mulţi ani, Cristi! Toate bune!

  7. Si pentrru mine anul 2011 a fost unul plin de evenimente placute si lucruri invatate. 🙂
    Am avut prima expozitie foto si am organizat primul meu eveniment (pt studentii vorbitori de limba germana – un public destul de restrans ce-i drept, dar a fost unul reusit).
    sper ca in 2012 sa putem spune ca a fost un an cel putin la fel de bun ca cel care a trecut.

  8. rocsanaB says:

    Nici nu poti spune ca nu ai avut un an bun , macar bun , daca ai muncit si ai facut tot posibilul sa fie unul asa cum ti-l doresti . Sunt de parere ca cei care se plang de rezultate proaste nu fac tot posibilul sa aiba alt fel de rezultate .

    Felicitari pentru anul avut , iar care vine sa-ti fie macar la fel ca acesta ce se incheie !

  9. Sorin says:

    A fost mai bun 2011 ca 2010, din toate punctele de vedere. Dupa bauta si tambalaul de Anul Nou tot ce am de facut e un 2012 mai bun ca 2011, atat timp cat evoluez pe toate planurile e super ok.

    “Cand esti prost si viata ti se pare grea” parca spunea un intelept 🙂

  10. Vasile P. says:

    In jurul meu vad doar oameni care se plang “mama ce rau e in romania, vai ce rau ne merge, etc”. Insa daca privesc pe strada mea au aparut cel putin 2 bmw-uri si vreo 3 mercedes-uri majoritatea noi.

    Ne merge rau sa suntem obisnuiti sa ne plangem? Cati dintre cei ce se plang ca le merge rau muncesc peste program sau incearca sa faca ceva in afara serviciului? Nici unul…

    La multi ani la toti !

  11. Manuel says:

    2011 a fost un an foarte bun pentru mine. Mai bun ca restul, in orice caz 😀 La multi ani!

  12. esti prea critica cu tine. eu cred ca a fost cel mai bun si pentru tine!

  13. Anne-Marie says:

    Clar nu, Cristi! 🙂 Dar îmi propun ca 2012 să fie!

  14. ruxa says:

    2011 a fost un an extraordinar, iar 2012 ar face bine nu doar sa’i urmeze ci sa fie inca si mai bun! pentru ca merit(am)! :))

  15. Din punctul meu de vedere, daca 2010 a fost un an prost, 2011 a fost un an si mai prost. Pentru mine, cel putin. Sau pesimist, cel putin. Altfel, da, se poate ca perceptia ta sa fie usor eronata din cauza oamenilor din jurul tau, carora le-a mers bine. Dar, la nivel de restul populatiei majoritare, cel mai probabil, 2011 a fost un an foarte prost.

  16. ionut says:

    pentru multi oameni, printre care si voi, printre care si eu, 2011 a fost un an foarte bun. Si ar trebui sa fim recunoscatori pentru asta, noua, celor care ne-au fost alaturi si lui Dumnezeu.
    Pentru multi, foarte multi, a fost insa un an foarte greu, de umilinte si chinuri. Profesori, pensionari, medici. Sa nu ii uitam totusi..sunt parte a aceleasi lumi cu a noastra.
    La Multi Ani Cristi ! Un 2012 minunat, tie si cititorilor tai.

  17. miki says:

    A fost bine bine! Putea fi si mai bine..dar mereu e loc de mai bine. Rau in niciun caz n-a fost!

  18. Pentru mine 2011 a fost un an al dezamagirilor din mai multe motive, pe care intentionam sa le enumar aici. Am renunțat când mi-am dat seama ca depasesc limitele acceptabile ale unui comentariu. Asa ca mi-am varsat sacul in blogul personal. In rezumat: inot contra curentului intr-o industrie in care nu-mi mai gasesc locul. Cred ca e vremea unei (noi) schimbari.

  19. A fost cel mai bun an din viața mea de până acum. Sunt recunoscător pentru tot! Doamne ajută!

  20. Adrian says:

    Anul 2011 a fost OK pentru mine, un an cu multe sanse pe care le-am si fructificat. Si 2012 are semne bune pentru mine, nu-mi ramane decat sa merg inainte. Mult succes tuturor!

  21. La multi ani , pentru mine a fost un an in care am invatat multe , am invatat sa pierd ( am pierdut multi bani ) , am invatat ca e foarte important sa-ti respecti cuvantul dat , am invatat ca uneori nu poti conta pe nimeni si depinde doar de tine sa reusesti . A fost un an plin , am calatorit mult , am invatat multe lucruri noi , am inceput un blog si catvea proiecte online . Nu consider ca a fost un an prost , un an din viata mea e important , pana acum nici un an nu m-a dezamagit , m-am adaptat .

  22. Felix says:

    Bun. Un an bun, putea fi şi mai bun, dar asta e…

  23. Darius says:

    Si pentru mine a fost cel mai bun an din viata. 🙂

  24. Am lansat primul meu blog in romana si inca unul in engleza, am pus un apartament la punct, am tinut mai multe workshopuri, am gazduit straini in Bucuresti prin reteaua Couchsurfing, m-am apucat sa scriu o carte de care ar fi interesate vreo 2-3 edituri (si nici nu am terminat-o inca!).
    Am finalizat o cercetare si am re-facut alta. Stiu mai multa statistica 😀
    Am fost pe Rarau pentru prima data. Si am urcat singur – pentru prima oara cand urc un munte de unul singur. A fost minunat!
    Mi-am facut mai multi prieteni decat ma asteptam.
    Nu a fost cel mai bun an din viata, am avut niste lectii dure de invatat si am pierdut mult timp pretios pe care nu-l aveam..
    Ah, si am aparut la TV – a fost fun.

  25. Ionut says:

    A fost un an reusit insa imi doresc ca in 2012 sa cresc din toate punctele de vedere.

    Cei care se plang ca nu au, le este lene sa munceasca fiindca cred ei ca le da putin. Dar nu ajuta deloc la cresterea economiei prin faptul ca sta acasa si se plange

  26. Sinziana says:

    Off topic. Primul meu gand legat de cuvintele lui Zoso – “60% dintre români spun că viaţa lor e mai grea ca anul trecut” – este ca, in limba romana, corect este “viata lor e mai grea decat anul trecut”.

    On topic. Pe pagina mea de facebook am scris: “Cel mai placut sentiment din decembrie este atunci cand zambesti si esti mandru de tine la sfarsitul anului. Atunci cand stii ca cearcanele, caderile de calciu si noptile nedormite au, in final, rezultate care merita efortul”.

    Asadar, 2011 a fost un an greu, dar nu am lasat acest lucru sa ma copleseasca. Cred ca asta am in comun cu multi din cei care au avut un an bun.

  27. d@n says:

    pentru cei cu bani, a fost un an normal, pentru cei care se confrunta cu salarii mici, somaj, a fost un an al naibii de greu…

  28. […] 1976, LeeDeeP, Lilly, Ling-Ping, Loryloo, Lunapatrata, Madalin Ciortea, Madi, Madi si Onu, Malli, Manafu, Manole, Max Peter, Melami, Miana, Mircea Florescu, Mirela Pete, Motanul Incaltat, Nanu Mihai, […]

Comentează