MANAFU*

Abonamente Evensys

Facebook nu iarta retelele locale

Detronarea Hi5 de catre Facebook in Romania este un bun exemplu care sustine titlul postului. De altfel, Hi5 a pierdut teren masiv la nivel mondial si a primit un “colac de salvare” de la Tagged, in urma achizitiei. Daca va uitati in cele doua imagini de mai jos veti vedea cum Facebook a “cotropit” teritoriile in mai toata lumea. Din cele 136 de tari monitorizate, in 127 Facebook este pe primul loc intre retele.

Cum era de asteptat, Rusia si China inca ii tin piept. Dar pana cand? (via)

11 comentarii

  1. Raluca says:

    China o sa mai tina piept Facebook-ului atata timp cat va fi interzis acolo si nu se vor gasi modalitati eficiente de a evita cenzura.

  2. silvius210 says:

    WoW se pare ca Hi5 a disparut aproape detot,pai normal daca prin mai toate filmele americane s-a facut reclama la facebook plus stirile negative sau pozitive,etc.Era de asteptat.Dar acu daca SOPA va fii aprobata e cam nesigur viitorul Facebook-ului.

  3. Pe toate canalele de stiri auzi numai Facebook, jurnalistii nu mai sunt unii ‘de teren’ sunt ‘de facebook’ isi iau stirile numai de acolo e normal sa se populeze asa de mult facebookul. In Rusia pana cand nu o sa inceapa si aia la TV o sa fie liniste! 🙂

  4. Rosemarie says:

    cred ca si google+ vine rapid din urma si castiga tern din ce in ce mai mult. fiecare cautare pe google te redirectioneaza intai catre reteaua lor ca sa nu mai zis de picasa? where is picasa?

  5. Blogatu says:

    Personal nu mai folosesc decat Facebook, Twitter si Google Plus. Nicio retea romaneasca nu mi-a atras atentia de vreo 3 ani incoace.

  6. Carmen says:

    cu aparitia “timeline-ului” o sa fie o nebunie ! desi multi spun ca se tem de timeline, este mai mult decat tentant.

  7. Un Personaj says:

    Si eu am crezut in Google+ la inceput, dar acum…mi se pare total deplasat o comparatie intre acesta si Facebook. Cea din urma a avut o crestere mult prea mare ca sa mai poata fi ajunsa din urma, cel putin nu in urmatorul deceniu.
    Cat despre Picasa, multi ar intreba daca mai exista reteaua asta de socializare…

  8. Ionut says:

    FACEBOOK incet incet incepe sa detina monopolul. Nu cred ca va veni ceva mai mare din spate in materie de retea sociala.

  9. george says:

    am si uitat de hi5, n-am mai intrat pe site-ul ala de minim 3 ani.

  10. Diana says:

    Facebookul cred ca a detronat Hi5 pt ca parea ceva mai serios decat destrabalarea de pe cealalta retea de socializare. Nu sunt de acord cu cronologia si nici cu faptul ca o sa o impuna fiecarui utilizator. Si era normal sa devina un monopol pt ca s-a investit atat in publicitate, se mentioneaza peste tot si sa nu uitam de filmul dedicat lui.

  11. Eu says:

    nu am avut niciodata cont pe hi5 …
    Facebook la putere…

Comentează