MANAFU*

Abonamente Evensys

Gata, nu ma mai laud pe blog!

Pe 31 decembrie, scriam pe blog ce bine mi-a mers in 2011. Si am scris cu modestie, ca jubilam teribil cand tastam cuvintele in WordPress. Pe 1 ianuarie, am cazut la pat, lovit de doua afectiuni. Simultan. Apoi au inceput protestele de strada. Frate, cum a inceput anul asta! In decembrie, nu mai zic nimic. Sa intru si eu sanatos in 2013, ca ma descurc eu cu alte proteste, daca devin o traditie de inceput de an.

Altfel, vad pe alte planuri ca anul a inceput destul de bine comparativ cu 2011. E de munca si cred ca vor exista mai mute oportunitati. Gata, nu mai zic nimic, ca iar mi / ni se intampla ceva. Voi cum ati inceput anul?

9 comentarii

  1. Fără chef, habar n-am de ce. Și-ncă mă străduiesc să trec peste.

  2. Razvan says:

    2011 a fost si pentru mine un an destul de bun. Da, mi-au spart masina de 2 ori. Da am avut si alte chestii, dar per total a fost un an fain.
    2012 a inceput destul de bine, chiar daca m-am enervat pentru unele chestiuni, si daca o sa continui asa, din punct de vedere profesional ma refer, o sa fie mai bun decat 2011.
    O sa vedem la final.

  3. Dorin says:

    Si la mine a inceput parca mai bine decat 2011. Speram ca si la final putem spune acelasi lucru! Bafta si sanatate maxima in noul an!

  4. Plin de optimism. Planurile au fost facute, deadline-urile stabilite. este de munca in toate directiile, spor sa fie!

  5. Putem spune ca este bine, atunci cand suntem sanatosi.
    Si pentru ca numele lui Eminescu a fost pe buzele noastre in ultimele zile, acesta spunea ca “echilibrul in stat este ca sanatatea in corp”

    Iti doresc multa sanatate si tarii noastre, echilibru! 😀

  6. Am incpeut anul cu incredere in viitor. Incredere ca va veni un timp in care eforturile depuse pana acum imi vor fi recunoscute. As vrea sa stiu ca am facut bine renuntand la lucrurile care imi fac placere in detrimentul celor care imi sunt utile. De fapt, m-am straduit sa imbin, de multe ori, utilul cu placutul. Uneori s-a putut, alteori nu…. Am constatat ca nu are rost sa crezi in noroc dar e bine sa fii optimist. Orice ar fi! Sper ca lucrurile vor intra pe fagasul normal si “totul va fi bine!”:).

  7. Malina says:

    Cu stangul, dar daca scap de luna ianuarie, o sa fie bine …

  8. Rosemarie says:

    ba sa te lauzi si sa te bucuri si sa fii fericit; la multi ani cu bine sa fii sanatos voios si galben de gras ca viata-i scurta! doi prieteni mi-au murit in perioada asta…

  9. anda_elena says:

    Eu mi-am inceput anul cu sperante. Cu ideea unui proiect pe blog, OAMENI – in fiecare zi si cu dorinta de a ajuta o fetita bolnava de leucemie sa traiasca!
    Nu voi da adresa blogului meu – stiti cum sa ajungeti la ea. V-o prezint, insa, pe Alexandra! Daca puteti s-o ajutati, va rog sa nu stati pe ganduri! http://www.alexandragroza.com/
    Multumesc!

Comentează