MANAFU*

Abonamente Evensys

Birou de Blogger 2012 sau Calculatorul din fata bloggerului

Prin decembrie 2006, mi-a venit teribila idee de a pune pe blog o poza cu biroul meu de acasa. Ma uit la ea acum si ma minunez: reportofon Panasonic cu caseta (il am si acum), mouse Logitech (bun de tot), imprimanta Canon (e si ea pe undeva), Nokia N93 (tare telefonul!) si alte maruntisuri pierdute in haosul biroului meu. Mi-a adus aminte de isprava asta Sebi, la intalnirea de la Amsterdam. Al lui arata cam asa pe vremuri.

Postul meu a generat ceva interes. In cateva luni am primit vreo 70 de poze pe Birou de Blogger. Stiu ca entuziasmul pentru sharing a mai scazut, dar mi-ar placea sa vad cum arata birourile voastre in 2012.

Cum contribuiti
Am realizat un album foto la care oricine poate trimite o poza via e-mail. La adresa: [email protected]. Titlul pozei tale va fi Subject-ul e-mail-ului trimis. Imaginile intra in moderare si voi incerca sa le permit intrarea in album cat mai rapid. Toate pozele vor fi vizibile aici: bit.ly/BirouDeBlogger12.

Cred ca in 2012, ideea s-ar putea numi “Calculatorul din fata bloggerului”.

6 comentarii

  1. vali says:

    nu te dor ochii de la air-ul ăla de 13?

  2. 🙂 O sa imi iau un monitor mai mare. Unul alb de la LG!

  3. Cojo says:

    Corectează link-ul http://bit.ly/BirouDeBlogger12 în articol

  4. adrian says:

    Buna. Citesc, din cand in cand, blogul acesta. L-am gasit printre link-urile de pe site-ul lui Vivi Costache (www.vivi.ro). Mi se pare interesant sa descopar niste sfere de activitati cu care un simplu filolog ca mine nu se poate lauda ca ar avea contact in viata de zi cu zi.
    De aceea m-am gandit sa adresez aici o intrebare. As avea cateva cunostinte la o editura, dar ma tem ca obiectul intrebarii mele li s-ar putea parea destul de vag.
    Despre ce este vorba: doi prieteni, care au un birou de avocatura si o alta afacere in curs de dezvoltare au urmat o serie de training-uri, au si organizat niste seminarii de self-developement. Acum vor sa lanseze un brand cu o idee a lor. Mai mult, sa aiba si site-ul aferent. Sa scrie si o carte care, spun ei, va fi prima dintr-o serie mai lunga. Mie mi s-a cerut sa corectez randurile pe care le-au scris pana acum. Apoi mi-au spus ca ar dori sa corectez articole si sa redactez eu insumi altele care vor aparea pe site-ul lor. Corectura pe care o fac la viitoarea carte implica, in mare, munca oricarui corector. Dar e nevoie, de multe ori, de reformulari, de rescris pasaje intregi.
    Suntem la inceputul colaborarii si iata ca am fost rugat sa precizez eu cum vreau sa fiu platit. Problema e ca nu prea am o idee clara. Mi se pare ca ar trebui sa stabilim un fel de unitate de masura: pagina, caractere… Si nu stiu cat as putea cere in acest caz. Pe de alta parte, nu stiu cat sa cer pentru redactarea de articole pe site.
    Asa ca m-am gandit ca nu strica sa lansez aici o intrebare cu privire la dilema mea. Din cate am citit, nu exista nimic reglementat, nu sunt tarife clare pentru asa ceva. Poate ca un eventual raspuns ar putea fi folositor blogger-ilor incepatori care cauta sa lucreze in acest domeniu.
    Multumesc.

  5. cuibus says:

    Foarte faina ideea. Felicitari!
    Ar fi interesant un studiu al bloggerilor in functie de aceste fotografii. Poate ceva sociolog e interesat..

  6. […] plăcut mult ideea lui manafu.ro de a aduna fotografii cu birourile bloggerilor din […]

Comentează