MANAFU*

Abonamente Evensys

Despre ce este blogul tau?

La intalnirea intre bloggeri si companii de la Amsterdam, un om dintr-o agentie a zis la un moment dat: As vrea sa stiu ce va intereseaza, care sunt subiectele cu care rezonati… Cu alte cuvinte ne intreba frumos: Despre ce scrieti voi pe blogurile voastre? Evident, oricine putea sa il trimita sa ne citeasca blogul si sa traga singur concluzia, insa intrebarea trecea de simpla observatie.

Spun asta pentru ca pot scrie despre multe lucruri pe blog, insa nu intotdeauna se vede ce ma intereseaza de fapt si ce ma “senisbilizeaza” ca subiect. Eu am raspuns curiozitatii sale asa: “Scriu despre inovatii, lucruri interesante si in general despre orice ne face viata mai buna si arata o evolutie”. Ati crezut vreodata asta?

Pot pune pariu ca majoritatea crede ca blogul meu este despre online, social media, marketing si antreprenoriat. Acestea sunt domeniile pe care le acopar printre altele.

Ba chiar, de ceva vreme am extins zona domeniilor pe care le ating. De exemplu, ma intereseaza zona financiar-bancara, comertul online, liniile aeriene, Olanda (o sa explic candva), stil personal si vending machines. Toate acestea si cele vechi sunt tratate din perspectiva noutatii, a inovatiei.

Cred ca, din cand in cand, ar trebui sa ne oprim si sa ne evaluam blogul, chiar daca e unul personal si nu are politica editoriala. Voi ce credeti?

9 comentarii

  1. IulianJ says:

    Cred ca “online, social media, marketing si antreprenoriat” se incadreaza destul de bine la “inovatii, lucruri interesante si in general despre orice ne face viata mai buna si arata o evolutie”. La urma urmei social media si serviciile care sunt incorporate sub aceasta umbrela au fost create cu scopul de a ne apropia, sau cel putin asa vad eu lucrurile.

  2. Alex Dragan says:

    De acord. Vine un moment cand tragi linie si vezi incotro te indrepti. Asta facem si noi pe blogul nostru de atitudine si stil, incercand totodata sa vedem cum putem fi mai aproape de ceea ce ne sensibilizeaza cu adevarar si de ceea ce isi doresc cititorii nostri.
    Toate bune!

  3. De când ai și blogul de nișă scrii aici mai relaxat, despre domenii diverse.
    Despre ce e blogul meu: despre muzică în multe forme (muzica mea, muzica românească, muzica online, muzica pe telefoanele mobile, copyright-ul și creative commons în muzică, mashup-urile).

  4. Valy says:

    Blogul meu este despre wellness in multe feluri.

  5. Pentru un blog pe care se scrie, este usor de atins multe teme. Pentru un blog foto, insa, orizontul se ingusteaza considerabil.
    Da, poti scrie despre orice, dar mai intai despre ce iti aduce profit. Pentru ca sa fim sinceri, se poate castiga foarte bine din blogging. Toata stima pentru cei care fac asta, sunt oameni care au potential.

  6. radu says:

    De obicei este bine sa se acopere doar cateva domenii de specialitate… abuz-ul de categorii poate duce la spam…

  7. reLAX says:

    Blogul meu este despre stiri. Din domeniile stiinta si tehnologie.

  8. Da, ar fi foarte frumos, sa fie bloguri “pe sistem”, in asa fel sa am vreo 20 de bloguri in lista, fiecare separat, pt ceea ce scrie, incepand de la politica, sport (detaliat), sanatate, … , din pacate sau nu, apar la orizont unele articole care neaparat trebuie sa le postezi, prin simplul fapt ca te intersectezi cu ele si iti plac sau nu, LA NEBUNIE.

  9. Alex says:

    eu scriu despre ce mi se intampla mie si despre stirile importante (pe care le critic sau nu)

Comentează