MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum a fost la NetCamp 2012

Am incheiat cu NetCamp seria evenimentelor Evensys din 2012. A fost o ultima ocazie, pe anul acesta, de a ma intalni cu multi oameni din online. A fost un eveniment viu, interactiv, vesel si util. Cei care au fost acolo pot confirma. Daca as putea sa sa aleg un cuvant definitoriu pentru editia de acum, acesta ar fi “disruptive”. Iata de ce:

Mixul de formate: Ne-am obisnuit sa avem in fiecare sesiune un anumit numar de prezentari. La NetCamp 2012, am “mixat” interviul, cu prezentarile, cu pitch-ul proiectului in fata audientei si cu un workshop inedit.

Destinderea: La fel, stim cat de “sofisticate” sunt unele conferinte. Nu am mai vazut de mult timp un eveniment atat de relaxat, cu momente de improvizatie reusite si cu multe zambete pe fetele participantilor. Ne-am distrat!

Anunturi in premiera: Vodafone si-a anuntat sustinerea pentru trei aplicatii mobile, iar Microsoft a oferit un pachet de resurse si consultanta consistent celor care vor sa “intre” in cloud.

Workshop-ul lui Stan: De trei ani, Vlad Stan (Geekcelerator) sustine un workshop interactiv la NetCamp. Anul acesta a scos toate scaunele din sala si a pastrat doar mesele. Oamenii din sala au lucrat la lansarea unui produs timp de 90 de minute, in picioare.

Pitch-ul lui Lemnaru: La NetCamp 2007, George Lemnaru (co-fondator eRepublik) sustinea primul sau pitch. Cinci ani mai tarziu, urca din nou pe scena NetCamp pentru un nou pitch: Cars Cup. George a facut si o oferta live de crowd funding.

Gadget-urile NetCamp: Echipa RoboFun a adus la NetCamp deja celebra instalatie “The Social Drink Machine” si o noutate: o harpa cu laser. Sa vezi distractie pe participanti!

Doua petreceri: Ziua NetCamp s-a incheiat cu petrecerea din Energiea, oferita de Ursus Breweries, iar cei care au avut mai multa energie au ajuns si la mega-concertul Zonga din Turbohalle, pregatit de Vodafone.

Le multumesc inca o data partenerilor nostri de la Nokia, Microsoft, Vodafone, Kaspersky, Ursus Breweries si Simplus. Cu suportul lor am putut sa facem o editie atat de buna.

Comentează