MANAFU*

Abonamente Evensys

De vazut: Star Trek – In intuneric

Cel mai recent lungmetraj Star Trek ar putea candida cu succes la titlul “Cel mai 3D film facut pana acum”; daca ar exista asa ceva. J.J. Abrams – apropo, el chiar poate fi numit regizorul momentului – a creat un adevarat film 3D, care chiar are un efect asupra spectatorului. Mai mult decat atat, Star Trek poate fi considerat, pana acum, cel mai bun film de actiune al anului. Parerea mea.

Apreciez ca are de doua ori mai multa actiune decat “Iron Man 3” (un alt film de actiune recomandat) si de zece ori mai multa decat “Oblivion”. Inteleg ca fanii fenomenului nu sunt foarte incantati de reprezentatiile date de Abrams, insa cine cauta un film bun de actiune, sigur va fi incantat de “In intuneric”. De vazut neaparat in versiune 3D, iar daca sunteti in Bucuresti, mergeti la IMAX. Imi veti multumi apoi.

4 comentarii

  1. cotos says:

    Oare cat mai trebuie sa astept pana sa ajunga si in Baia Mare??? 🙂 Abia astept.

  2. […] Trebuie să spun că e un film de văzut neapărat la cinema, pentru că așa cum spunea și Manafu, dacă ar exista un premiu pentru filmul cu cele mai multe efecte 3D, Star Trek Into Darkness ar […]

  3. L-am văzut și eu astăzi. Mi-a plăcut și îl recomand. Are atât de multe efecte 3D încât la un moment dat nu-ți mai dai seama de ele :).

  4. Tim says:

    Uber cool filmul. Sunt fan Star Trek, insa n-am avut incotro si l-am vazut de pe torrente… 🙁 … Asta e!

Comentează