MANAFU*

Abonamente Evensys

Ne intalnim miercuri cu Mika Häkkinen

Join the Pact Caparo T1

Miercuri, merg sa il intalnesc pe Mika Häkkinen, dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren. Vine la Bucuresti la invitatia brandului Johnnie Walker, pentru care este ambasador al consumului responsabil de alcool. Vizita lui vine cu un mesaj foarte direct: “Nu te urca la volan sub influenta alcoolului”.

Daca esti pasionat de F1 sau daca vrei sa vezi o demonstratie de exceptie cu una dintre cele mai rapide masini din lume, te invit si pe tine la Baneasa Shopping City, de la ora 18.00. Iar daca esti si o persoana 2.0, te invit pe Facebook sa semnezi pactul lui Mika.

3 comentarii

  1. cotos says:

    Cel mai mare pilot de F1. Cel putin pentru mine. Era idolul copilariei mele, pur si simplu era cel mai bun. Norocosilor.

  2. iulian cotoi says:

    A te urca la volan sub influenta alcoolului nu inseamna doar sa fi iresponsabil.
    Inseamna sa fi un om de cea mai joasa speta, cu un caracter oribil fara ratiune si cu nemasurata nesimtire.
    Daca ai de gand asa ceva gandestete cum ar fi ca in urmatoarele minute sa primesti un telefon cu mesajul ca sotia, copilul, fratele sau unul din parinti este in stare grava la spital sau pe o masa rece la I.M.L. din cauza unui sofer beat.

  3. […] In cadrul evenimentului de miercuri, Mika a facut cateva ture demonstrative la volanului masinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide masini din lume. Cativa norocosi au avut ocazia sa urce alaturi de el in bipost, printre ei aflandu-se si  Mircea si Manafu. […]

Comentează