MANAFU*

Abonamente Evensys

De vazut: Jobs

Imi place Ashton Kutcher. Are mereu roluri simpatice, nu iese foarte mult in evidenta, pare un om modest, e de-al nostru din online, si probabil nu va fi “repartizat” peste vreo zece ani in rolul lui Batman. Mi-a placut de el in “Jobs“, desi multe recenzii nu i-au fost favorabile dupa avanpremiera filmului de acum cateva zile. Mi-a placut ca s-a straduit mult sa intre in pielea personajului. Poate prea mult totusi.

Dar nu doar Kutcher a primit un feedback negativ. Filmul a fost intors si analizat pe toate partile. Cred ca dezamagirea pe care am citit-o eu tine de asteptarile cu care au intrat in sala toti criticii. Voiau sa vada cum a fost “creatorul” unora dintre cele mai frumoase obiecte produse vreodata. Voiau actiune si umor ca in filmele facute de casele mari de productie. Trebuie sa retineti, inainte de a va cumpara bilete, ca “Jobs” este un indie movie.

Mie mi-a placut. Nu stiu sa va spun de ce, dar mi-a placut. Poate pentru ca am pus prima data mana pe un Mac acum 14 ani si mi-a placut. Poate pentru ca am apreciat fiecare produs lansat. Poate pentru ca am fost clientul brandului de multe ori.

Urmeaza un al doilea film despre Jobs. Multi se intreaba care va invinge. Nu cred ca e o competitie. Sau cel putin nu ar trebui sa ne gandim la una. Chiar daca s-ar mai face inca alte 10 filme, tot ar mai ramane multe lucruri de povestit despre Jobs. Cred ca fiecare om care a avut un rol important in evoluta sa poate contribui cu o versiune a unui nou scenariu. Apoi mai e si cartea. Poate invinge unul dintre filme biografia oficiala? Nu. Cred insa ca daca ar mai aparea si un serial, si el ar fi binevenit.

4 comentarii

  1. Liviu R. says:

    Mie mi-a placut. 🙂

  2. […] Antreprenorul Cristian Manafu recomanda filmul pe blogul sau. “Mie mi-a placut. Nu stiu sa va spun de ce, dar mi-a placut. Poate pentru ca am pus prima data […]

  3. […] Antreprenorul Cristian Manafu recomanda filmul pe blogul sau. “Mie mi-a placut. Nu stiu sa va spun de ce, dar mi-a placut. Poate pentru ca am pus prima data […]

Comentează