MANAFU*

Abonamente Evensys

Mai putin de o luna pana la cel mai mare eveniment de web design din Romania

1234834_567776809954285_901488101_n

Am pus un titlu lung pentru un asemenea eveniment merita nu poate fi explicat in putine cuvinte. Sunt implicat in organizarea, pe 24 septembrie, a celui mai mare eveniment de web design facut pana acum in Romania. De fapt, SmartWeb este o conferinta internationala, cu vorbitori din America de Nord si Europa si cu participanti din cateva tari. Pentru ca in Romania exista multe talente in web design, ne dorim ca in scurt timp sa facem din SmartWeb cea mai importanta manifestare de gen din regiune.

Pana la 31 august, avem o oferta pentru cei care se inscriu. De asemenea, exista si un discount de grup. Programul il puteti vedea aici, iar inscrierile se fac in aceasta pagina.

9 comentarii

  1. Foarte misto. Imi fac rezervare 🙂

  2. […] Post: Mai putin de o luna pana la cel mai mare eveniment de web design din Romania – link […]

  3. See you there 🙂

  4. Bogdab T says:

    Daca tot organizati asaceva si in Ro, explicati-mi si mie cum se presupune ca ar avea acces un tanar designer web de perspectiva, student fiind, in conditiile in care cel mai ieftin bilet este 125e…?

    Astept raspuns!

  5. Bogdan, ca orice eveniment, si acesta presupune o serie de costuri, dupa cum banuiesc ca iti dai si tu seama. Ar fi frumos ca totul sa se intample cum ne dorim noi, dar nu se intampla. Si banuiesc ca stii si asta.

    Chiar si asa, costul de participare este mult mai mic decat cel pe care il vei avea la o conferinta de acelasi calibru din strainatate. Si nu vorbesc de toate cheltuielile extra pe care le ai cand mergi in afara. Ma refer strict la taxa de participare.

  6. Bogdan T says:

    Intrebarea mea a ramas fara raspuns, dar am inteles.
    Sper totusi ca in momentul (din viitor, probabil dupa ani de PHP/Yii/Drupal, RoR, js, etc) in care imi voi permite acest bilet sa pot spune “Vreau sa merg la conferinta asta, loc in care cineva imi va spune perspectiva lui despre lucrurile pe care deja le stiu din propria experienta” …
    Multumesc.

  7. Nu eu am raspunsul, Bogdan. Chiar nu pot raspunde. Ar fi frumos sa existe cineva care sa spuna “Subventionez eu taxa de participare”, dar noi nu am gasit inca. Mai cautam. Si daca reusim, iti spun. Cele bune!

  8. Cristian pentru 2015 exista ceva in agenda? Si ce ne poti spune despe similitudinii dintr-e acest eveniment si “E-Commerce Awards”
    Multam’

  9. Nu stiu ce este “E-Commerce Awards”, insa deja am trecut si de a doua editie SW si ne pregatim de a treia in 2015. Nu cred ca exista o asemanare, ci doar diferente mari: SW e event de web design, EA banuiesc ca e o gala de premiere despre e-commerce. Vezi diferentele?

Comentează