MANAFU*

Abonamente Evensys

Multumesc pentru Webstock 2013

webstock-83

M-am trezit la 6 dimineata si am ajuns acasa a doua zi la 5.30 dimineata. Pot spune ca Webstock a fost pentru mine un maraton de 24 de ore. A fost cea mai ampla editie de pana acum. A fost editia care a consumat cele mai multe resurse, a adus cele mai multe idei, a implicat cele mai multe companii, a beneficiat de cel mai mai mare spatiu. A fost editia care mi-a confirmat mai mult ca oricand ca exista multi oameni buni in blogosfera.

Incerc sa anunt o estimare a numarului de participanti Nu am inca toate datele de la colegi, dar pot aprecia ca pe intreaga durata zilei au venit la eveniment in jur de 600 de persoane.

Primul meu post despre Webstock este dedicat in fiecare an celor care au sustinut evenimentul. Lor le multumesc!

Multumesc in primul rand echipei Evensys. In fiecare an imi suporta scrupulozitatea uneori exagerata. Dar asa sunt eu. Vreau sa controlez totul. Multumirile speciale merg catre Gabriela, Andreea, Iunieta si Maria.

Multumesc apoi echipei Vodafone. Sunteti cei mai bun colaboratori, cei mai buni coechipieri! Ne-ati provocat mereu sa venim cu lucruri noi, ne-ati oferit idei si v-ati implicat cu mare placere. Ma inclin.

Multumesc Sunshine si LTV.ro pentru ca ne-ati oferit suport in comunicarea cu audienta noastra. Multumesc PrintCenter pentru toata productia fara cusur, pentru operativitate si pentru ca ne-ati demonstrat ca puteti bate de la Sibiu deadline-uri de livrare pe care multi din Bucuresti nu le pot sustine. Si multumim pentru seria Print-On-Wood.

Multumesc Wide Magazine pentru reportajul live pe Facebook de la eveniment si pentru cele 500 de poze minunate. Multumesc Ruxandrei Predescu pentru culegerea de povesti frumoase, Doers & Innovators, si lui Serban Enache pentru imagini. Multumesc Portal HR pentru inca o foarte utila editie “Social Media Employment Survey”.

Multumesc LG, HP, Staropramen, Bitdefender, Coca-Cola, Raiffeisen, McDonald’s, NNDKP, ROM si Paravion pentru toata desfasurarea de forte si resurse. Alaturi de voi am reusit sa facem acest eveniment sa straluceasca.

Multumesc tuturor partenerilor media (Kiss FM, ZeList Monitor, IQads, Romanian Start-Ups, Trilulilu, Zonga, iMedia, TPU) si partenerilor logistici (Voxline, Vuzum, The Pub, Speed Taxi, AdProduction, Flori de Lux, Academia de Traduceri). Ati muncit cot la cot cu noi. Multumesc vorbitorilor din conferinte si juratilor de la Webstock Awards.

I-am lasat la final pe cei mai frumosi oameni din tot evenimentul. Bloggerii acreditati si ambasadori, participantii din toata tara si din mari companii si agentii. Interesul si sustinerea voastra ne-au aratat ca merita sa pregatim cel putin inca o editie. Webstock e un eveniment greu, care ne suprasolicita “motoarele”, insa voi mi-ati dat inca o data motive sa merg mai departe. Va multumesc!

7 comentarii

  1. Felicitari Cristi pentru eveniment!

  2. Natural says:

    Multumim! A fost un eveniment de tinuta si de tinut minte. Eu chiar mi-am notat in agenda si am avut de invatat de la fiecare vorbitor. Multe dintre sfaturile aplicate dupa Webstock-ul de anul trecut si-au aratat roadele, sunt sigur ca si acum va fi la fel.
    Spor!

  3. robert says:

    Nu credeam ca ne vom prezenta cata frunza si iarba, felicitari pentru editia din acest an, atat tie cat si echipei, totul a fost organizat cu multa munca, dar a meritat din plin !

  4. […] a avut loc la JW Marriott Grand Hotel, o bijuterie de hotel de lux iar Manafu a avut grijă să avem cu toții loc acolo. Atâta marmură frumos finisată rar am mai […]

  5. […] bune sau rele, ediţia de anul acesta a fost un succes, iar Cristi împreună cu ai săi colegi de la […]

  6. Marian says:

    Mulţumim şi noi Cristi pentru o ediţie cu adevărat reuşită! 🙂

Comentează