MANAFU*

Abonamente Evensys

Va invit la targul de Craciun si la patinoarul de pe terasa Promenada


promenada

Unul dintre punctele de atractie din Promenada este terasa de la ultimul etaj, un concept dezvoltat in premiera de un mall din Bucuresti.

Gandit, in principal, pentru relaxare si intalniri, spatiul in aer liber va fi transformat din acest weekend intr-un patinoar artificial de 600 mp, inconjurat de o piata de Craciun, cu casute de lemn si vanzatori volanti. Incepand de sambata, 14 decembrie, te invit sa descoperi atmosfera unui targ vienez pe terasa din Promenada. Daca ne vedem la deschidere, te conduc la un pahar de vin fiert sau la o ciocolata calda. Putem merge impreuna sa degustam specialitati de sezon sau o turta dulce cu scortisoara. Trecem apoi si pe la casuta cu suveniruri de Craciun.

Deschiderea patinoarului va avea loc incepand cu ora 17:00, iar de la 18:30 va concerta Nicole Cherry. Programul complet si preturile pentru patinoar pot fi verificate aici.

Blogul Manafu.ro are un parteneriat cu centrul comercial Promenada. Am avut deja acces in spatele usilor inca din faza de constructie, iar acum, dupa lansare, voi prezenta pe blog evenimentele de la Promenada si multe din lucrurile interesante pregatite pentru bucuresteni. Va invit sa urmariti si hashtag-ul #promenadaro pe FacebookTwitter si Instagram.

1 comentariu

  1. […] cate ceva despre cel cu care ne ademeneste Promenada: Targ de Craciun si patinoar (artificial, zice Manafu … sper sa nu fie din cel facut din plastic .. stiu ca nu e chiar plastic, dar nu stiu cum sa […]

Comentează