MANAFU*

Abonamente Evensys

MrMart.net, locul anunturilor relevante din Romania

photo (2)

Pe o piata de e-commerce care creste de la an la an, MrMart.net vine cu un nou model de business si o abordare noua a anunturilor online. Pe scurt, platforma lansata in decembrie 2013 este locul de intalnire intre cererile specifice si ofertele relevante. Este, pe de o parte, ca un site de dating care iti gaseste un partener foarte bun. Pe de alta parte, este ca un marketplace in care iti poti prezenta ofertele. Gratuit.

Cum functioneaza?
Pentru inceput, ai nevoie de un cont fie ca vrei vinzi, fie ca vrei sa cumperi. Dupa ce l-ai creat, iti adaugi anunul (cererea sau oferta), completand mai multe campuri, gen pret, descriere produs, perioada de valabilitate a anuntului, foto, loc livrare.

Dupa acest moment, vei simti practic diferenta fata de celelalte site-uri de anunturi. MrMart pune un accent foarte mare pe filtrarea anunturilor. Poti crea filtre in functie de interesele si dorintele tale, astfel incat sa ajungi la ofertele si cererile cele mai relevante.

De ce ai folosi platforma?
Sa zicem ca iti doresti o anumita vacanta. Nu te multumesti cu pachetele standard pe care multre agentii de turism le “arunca” pe Internet, bazandu-se foarte mult pe pretul bun al momentului. Tu cauti o destinatie si anumite conditii. Stii ce vrei si ce cauti deci. Pui anuntul pe MrMart, folosind filtrele dorite si primesti oferte relevante de la mai multi furnizori. Ai de unde alege!

De cealalta parte, esti agentie de turism. Ai pachete turistice deosebite si poti satisface gusturi diferite. Ai pe MrMart o noua piata de desfacere, unde ofertele tale intalnesc solicitari specifice. Iar de fiecare data cand o cerere compatibila este postata pe site, vanzatorul primeste o alerta.

Un alt aspect important este acela ca toate tranzactiile se desfasoara direct intre solicitant si ofertant. MrMart nu se implica in tranzactie.

Foloseste puterea social media!
MrMart adauga in tot procesul de vanzare – cumparare si o componenta de promovare in social media. Te incurajeaza sa distribui produsele sau serviciile tale in cinci retele sociale (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest si StumbleUpon) in schimbul punctelor sociale.

Cu alte cuvinte, de fiecare data cand oferta sau cererea ta este distribuita in social media, tu vei primi o serie de puncte in contul tau de user. De ce sunt importante aceste puncte? Pe masura ce platforma va creste, vei avea nevoie de o vizibilitate mai mare. Cu cat ai mai multe puncte, cu atat castigi expunere mai mare pe site. Mai mult, vei putea cumpara cu punctele acumulate mai multe produse din magazinul MrMart.

***

Blogul Manafu.ro este implicat in promovarea platformei Mr.Mart.net. Site-ul a fost lansat la jumatatea lunii decembrie pe pietele din Romania si US. Puteti urmari MrMart pe Facebook, Google Plus si Twitter.

3 comentarii

  1. […] Un nou player pe zona de anunţuri: Mr.Mart.net. Detalii. […]

  2. […] business (un fel de licitaţie inversă, chiar interesant de urmărit cum va prinde la noi; sau, cum i-a spus Manafu, un fel de site de dating :D), mie mi s-a aprins beculeţul când am văzut sistemul lor de puncte […]

  3. ps says:

    văd că nu prea a prins ideea

Comentează