MANAFU*

Abonamente Evensys

Hai sa curatam peretii de cuvintele murdare!

O reclama ii soca in urma cu doi ani pe locuitorii din Manhattan. Un panou stradal transmitea foarte subtil mesajul “FUCK”. La prima vedere, nu gasesti nimic ofensator pe panou, insa la o privire atenta, foarte atenta, vei avea un moment “AHA!”. Va invit si pe voi sa descoperiti mesajul aici. Incercati fara sa cititi explicatia.

Daca in acel caz a fost o subtilitate, o joaca sau poate chiar un accident, nu acelasi lucru il putem spune despre mesajele clare pe care le vedem pe toti peretii din Bucuresti (si nu numai) si ne agreseaza vizual in fiecare zi. Si nu doar pe noi, cei maturi. Pe copii mai ales.

In conditiile in care noua generatie este mult mai receptiva la mesaje, la formele de comunicare si e incurajata sa deprinda de la varste mai mici scrisul si cititul, noi parintii avem o mare problema. Putem sa ii ferim pe copii de multe lucruri in viata, insa nu le putem punem mana la ochi in fiecare zi, cand trecem pe langa “urarile de bine” la adresele echipelor de fotbal, organelor de ordine, politicienilor sau vedetelor TV.

Te simti si tu agresat de injuraturile de pe toti peretii? Daca ti-as spune ca exista o solutie pentru stergerea lor, imi dai o mana de ajutor?

7 comentarii

  1. Am văzut ceva şi la cabral pe blog, pe aceeaşi temă. Dacă lăsaţi teasingul deoparte şi daţi detalii poate că oamenii vor fi ceva mai prompți în implicare. Eu m-aș băga dacă aş fi din Bucureşti şi ar trebui prezența fizică.

  2. Teasing-ul e pentru a atrage atentia. Dar multumesc pentru raspuns. Te vei putea implica, asteapta doar un pic! Urmareste si alte bloguri!

  3. […] libertatea de exprimare și cât de bune sunt acțiunile tale. Îmi place teasingul găsit la Manafu, dar tare aș vrea să văd amploarea și mai ales ce rămâne după această […]

  4. Aniela Deby says:

    Ce tare, ii o idee buna!:) Fain Teasing-ul 😛

  5. […] văzut că și la alții (Andrea, Cabral, Manafu) a prins. M-am bucurat. Apoi am văzut cine a făcut clipul. Și-am înțeles că iarăși facem […]

  6. […] fiecare colţ de stradă. A scris Cabral aici mai multe detalii despre problemă, iar mai târziu a apărut la Cristi şi clipul de campanie – câteva impresii ale unor părinţi şi […]

Comentează