MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media for Students ajunge si la Craiova

Organizam in urma cu un an prima editie a Social Media for Students, un curs intensiv de o zi pentru studentii la comunicare si jurnalism. Ideea a fost preluata apoi la Iasi si va ajunge in mai putin de o luna si la Craiova.

SM4S este un workshop foarte realist. Are o parte teoretica, dar si una practica. Scopul sau este sa raspunda la doua intrebari pentru participanti:

  • Cum aflu daca mi se potriveste domeniul social media?
  • Cum fac trecerea de la o experienta personala in social media la una profesionala?

CAND SI UNDE SE DESFASOARA?
Pe 10 mai 2014, prin efortul considerabil depus de de Rares Cojocaru, SM4S se va desfasura in sala “Filip Lazar” a Filarmonicii Oltenia, din Craiova. Vom incepe la ora 10.00 si vom termina in jur de 16.30.

CINE PARTICIPA SI CUM SE FAC INSCRIERILE?
Cursul este gratuit si se adreseaza studentilor si masteranzilor din Craiova. Nu este un curs introductiv, pornim de la un nivel mediu de intelegere a fenomenului social media. Participantii sunt selectati dupa experienta personala si interesul real fata de domeniu. Pentru inceput, cei interesati trebuie sa solicite o invitatie aici. Daca vor fi selectati, vor fi contacti de organizatori.

CINE SUNT VORBITORII?
Ne bucuram de prezenta unor oameni cu experiente multiple si diverse in social media si in mediul online: Lucian Prejbeanu, Andrei Cismaru, Alex Negrea, Cristi China-Birta si subsemnatul.

SM4S Craiova este organizat de Rotaract Craiova, cu sprijinul Rotary CraiovaKiss FM, Europeca, Printex si al Filarmonicii Oltenia.

Social-Meda-for-Students-Craiova

3 comentarii

  1. […] ştiri pe scurt: Okazii.ro a împlinit 14 ani, SocialMedia4Students la Craiova, s-au dat premiile Superbrands, parteneriate strategice pentru Ilyan.com, Google a cumpărat Titan […]

  2. […] că pe 10 mai o să fiu prezent la Social Media for Students (înscrierile aici), o isprava marca Manafu, care a răspuns invitaţiei lui Rareş şi la care am zis “prezent” şi eu, alături […]

  3. […] Media for Students este un program inițiat de Cristi Manafu, iar așa cum îi spune și numele, oferă studenților de la comunicare, jurnalism sau […]

Comentează