MANAFU*

Abonamente Evensys

Nu orice film poate rula cu succes in aer liber!

save the date

Am tot dezbatut ieri si astazi, pe Facebook si la evenimente, despre acele filme care pot fi rulate la un cinematograf de vara. Eu am tot insistat ca proiectiile in are liber trebuie sa aiba un anumit ritm, sa fie dintr-un anumit gen mai degraba (actiune, comedie, in principal) si sa aiba tot felul de ingrediente care sa ne tina cu ochii atintiti pe ecran.

Discutia a pornit de la micro-festivalul de film “Care PE Care”, pe care l-am anuntat deja pe blog si in retelele sociale. Impreuna cu Cristina Bazavan, am creat o competitie intre “filmele de femei” si “filmele de barbati”, ce se va desfasura pe 23 si 24 mai, PE terasa Promenada.

VOTEAZA FILMELE CARE VOR RULA PE 23 MAI
Mi-am propus sa las cititorii blogului si prietenii din retelele sociale sa aleaga filmele pe care le voi rula in seara de vineri. Am deja un shortlist, insa in final trebuie sa raman cu doua pelicule.

Va invit asadar sa dati un vot mai jos!

Care sunt filmele preferate din aceasta lista? (2 optiuni)
  
pollcode.com free polls 

4 comentarii

  1. Succes! Sper sa devina un eveniment periodic.

  2. […] mai e şi viaţa asta de blogger câteodată… Adică am şi eu un amic masiv 2.0, adicătelea Manafu. Şi am şi eu o amică masivă 2.0, adicătelea Cristina Bazavan. Iar acum ăştia doi se ceartă […]

  3. […] am ales filmele pentru duelul cu Cristi Manafu pe terasa Promenada. […]

  4. […] mai e şi viaţa asta de blogger câteodată… Adică am şi eu un amic masiv 2.0, adicătelea Manafu. Şi am şi eu o amică masivă 2.0, adicătelea Cristina Bazavan. Iar acum ăştia doi se ceartă […]

Comentează