MANAFU*

Abonamente Evensys

Participa la cursurile de social media organizate in scop umanitar!

spotlight-nou-cover-800

Aceasta este cea mai inedita invitatie la un eveniment, pe care am facut-o pana acum. Va invit sa va inscrieti la o serie de cursuri de social media, cu promisiunea ca banii stransi vor fi donati pentru Smaranda, un om care are nevoie de sprijinul comunitatii de marketing si comunicare (din care face si ea parte).

Smaranda a descoperit intr-o zi ca simpla raceala de care nu mai scapa era de fapt un cancer pulmonar, cu metastaza cerebrala. Doctorii i-au spus ca va mai trai doi ani daca nu se opereaza in Germania. Interventia costa insa 150.000 de euro.

Vino la Social Media Artists!
IQads si IAA Romania au initiat deja o serie de cursuri sub titulatura Marketing Artists, in urma careia s-au strans 8.100 de euro, de la 27 de participanti. Alaturi de alti patru oameni din comunicarea digitala, voi fi implicat in seria de cursuri Social Media Artists, dupa urmatorul program:

Blog Marketing
Miercuri, 21 mai, ora 18.00
Cristian China-Birta

Social Networks Marketing
Miercuri, 28 mai, ora 18.00
Cristian Manafu

Facebook Marketing
Miercuri, 4 iunie, ora 18.00
Alexandru Negrea

Real-Time Marketing
Miercuri, 18 iunie, ora 18.00
Raluca Duta

Behavioral & Social Advertising
Miercuri, 25 iunie, ora 18.00
Ionut Radu Munteanu

Cele cinci cursuri se desfasoara la sediul IAA Romania, iar participarea la intregul program costa 300 de euro. Detalii complete gasiti aici. Sper sa ne vedem la cursuri!

Sursa foto: © Kalman89 | Dreamstime.com

2 comentarii

  1. veronica says:

    Buna, nu pot participa la acest eveniment dar as putea dona 2% din impozit eu fiind PFA . Daca va este utila aceasta forma de ajutor va rog sa imi trimiteti datele pentru a completa declaratia si eventual de a mai strange cateva de la prietenii mei.
    astept raspuns pe aceasta adresa ,
    Veronica

  2. […] ştiu lucruri. La greu. Şi sunt pregătiţi să le împărtăşească. Me included, fireşte. Manafu este unul din oamenii fără de care lumea social media în România (vorbim aici despre straturile […]

Comentează