MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa vorbesti gratuit in orice retea

M-am gandit sa va spun voua inainte sa caut un telefon cu Android si sa testez singur. Nanu promite apeluri gratuite catre orice retea mobila sau fixa. Principiul e simplu, asculti o reclama si apoi vorbesti la telefon. In acest moment, Nanu ofera convorbiri nelimitate intre utilizatorii sai si gratuit 15 minute pentru apeluri catre retele mobile sau fixe. In Romania, se pare ca functioneaza doar varianta de la Nanu la Retea Fixa. In Ungaria, de exemplu, merge si catre mobil.

Astept asadar parerile utilizatorilor de Android.

6 comentarii

  1. Stefan says:

    RCS & RDS pregatesc o aplicatie asemanatoare prin care daca urmariti reclame pe mobil, veti primi la sfarsitul lunii reduceri la factura RCS & RDS.

  2. Îmi place ideea RCS! Sunt curios dacă se simte la buzunar.

  3. Cosmin says:

    Imi aduce aminte de anul 2005 cand in Romania trebuia sa se lanseze un serviciu asemanator pentru telefonia fixă. A murit in fașă.
    Nu stiu daca e o idee excelentă să doresti sa afisezi publicitate unor persoane care nu au macar 10 euro lunar alocati pt telefonie. Cu ce bani ar trebui sa cumpere produsele respective…?
    Plus ca .. ai smartphone dar nu ai 15 minute nationale?

  4. […] aflat de la Manafu despre aplicaţia Nanu, care promite apeluri telefonice gratuite către orice reţea mobilă sau […]

  5. Laura says:

    M-ar tenta mai mult dacă ar da Internet gratuit 😀 Minute cred că are toată lumea.

Comentează