MANAFU*

Abonamente Evensys

Lenovo intra oficial pe piata smartphones din Romania

lenov-S860

Desi inca vinde cele mai multe smartphones in China, Lenovo a facut pasi mari in ultimul an spre pietele externe. Ieri a facut si primul pas in Romania, o data cu lansarea oficiala a modelului Lenovo S860, care promite o autonomie de 3 zile pana la urmatoarea incarcare a bateriei. Mai mult, poate fi folosit si ca sursa externa pentru alimentarea altor dispozitive. Secretul acestei performante (ce trebuie testata, fireste) este bateria de 4000 mAh litiu-polimer.

Compact si bine finisat, S860 are un ecran HD de 5,3”, cu unghi larg de vizualizare, un procesor Quad Core si memorie RAM de 2 GB. Camera din spate are 8 MP, iar cea din fata 1,6 MP. Si important pentru unii, este dual-sim. Carcasa este din aluminiu usor, cu aspect slefuit si disponobila in nuantele alb si titan. Pretul modelului este 1200 lei.

In acest moment, Lenovo este lider mondial in segmentul PC-urilor si se afla pe locul patru in topul producatorilor de smartphones, in lume. Au mai scris despre lansarea S860 Victor Kapra, Dan Dragomir si Emil Dragota.

2 comentarii

  1. Bogdan says:

    Am castigat un S860 in cadrul evenimenului de lansare 🙂 e foarte ok telefonul. E finisat bine si chiar are o autonomie mare ( nu l am testat 3 zile dar vad cate procente se duc cand il folosesc). Eu am un iPhone 5 si ma sperie cat de mare este eranul la lenovo dar in acelasi timp ma sperie cat de putin tine bateria la iphone 😉

  2. Sergiu says:

    Eu am un lenovo b590 de la ei si merge perfect de aproximativ 2 ani de zile. O sa incerc si smartphone-urile fiindca este o firma foarte buna.

Comentează