MANAFU*

Abonamente Evensys

Evensys angajeaza un om pe marketing si PR

evensys

Îmi place să cred că în ultimii 8 ani am oferit la Evensys mai multe ocazii de a porni o carieră tinerilor atraşi de fascinanta lume a evenimentelor, atraşi de marketing, PR şi social media. Structura noastră include periodic posturi entry level pentru cei care vor să înveţe, dar mai ales să muncească. Evensys poate fi o bună şcoală de comunicare şi un test al aptitudinilor tinerilor pasionaţi de marketing.

Căutăm aşadar acum un coleg care să se alăture echipei de marketing şi comunicare. Este un job entry level, care cere puţină experienţă, mult entuziasm şi dorinţa de a învaţa şi mai ales de a aplica. La Evensys se munceşte mult şi responsabilităţile sunt mari. Ritmul este alert, dezvoltăm mai multe evenimente în acelaşi timp, avem perioade foarte aglomerate, dar şi momente de pauză.

Candidatul ideal este student în ani terminali (facultate sau Master) sau proaspăt absolvent. Cei mai mulţi colegi au venit din zona comunicării şi au avut o minimă experienţă (internship, voluntariat) în organizarea de evenimente, în agenţii de PR, sau asociaţii studenţeşti.

Responsabilităţile includ:
– Încheiere şi gestionare parteneriate media
– Redactare şi distribuţie comunicate de presă
– Realizare prezentări de eveniment
– Redactare/editare de texte pentru diferite materiale interne (print şi online)
– Monitorizare presă: calitativ, cantitativ
– Actualizarea site-ului companiei şi gestionarea site-urilor de evenimente
– Gestionarea furnizorilor
– Aport în derularea logistică a evenimentelor: actualizare baze de date, selectare şi editare liste invitaţi, trimiteri prin poştă, fotocopieri documente, derulare evenimente, asistenţă la amenajarea locaţiilor pentru evenimente
– Trimitere comenzi; cereri de oferte
– Raportare la nivel intern

Cei care îşi doresc să ne fie colegi pot trimite un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa office [@] evensys [.] ro, având Subiectul: “Aplicaţie Job Evensys”.

4 comentarii

  1. […] anunţ şi eu despre oportunitatea de a face parte din echipa Evensys, cu tartorul-şef Manafu :)), poate unii dintre voi sunteţi în căutare de noi provocări (sau cum se zice :D) şi, vorba […]

  2. […] Cei care îşi doresc să ne fie colegi pot trimite un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa office [@] evensys [.] ro, având Subiectul: “Aplicaţie Job Evensys”. […]

  3. Gigi says:

    In ce oras ii? Macar specificati

  4. Hmmm… ma gandesc ca site-ul companiei ofera toate informatiile, nu, Gigi? Adica banuiesc ca ai dat link sa vezi despre ce companie e vorba, macar, daca ai ajuns aici sa ma intrebi in ce oras suntem?

Comentează