MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce film de actiune sa proiectez PE Promenada?

foto-cristi

A înghețat iadul când Tony Stark a făcut pace cu Carrie Bradshaw. A fost un gest de gentleman. De ce ar strivi un simbol al masculinității un simbol al femeilor de acum 10 ani. Da, știu, femeile văd cu alți ochi astăzi “Sex and the City”, iar Iron Man e mai puternic ca oricând pe marile ecrane.

M-am întrebat “What would Tony do?” și răspunsul a venit natural: ar fi fost un mare domn. Așa că am făcut pace cu Cristina. Doar pace între personaje. Căci dincolo de personajele noastre, noi ne duelăm în continuare. În filme.

Ce film să aleg pentru 29 mai?

Fie că ești blogger, fie că ești cititor al acestui blog sau doar cinefil, te invit să îți treci în agendă ziua de vineri, 29 mai. Seara de la 20.00. Accesul este gratuit.

Pe frumoasa terasă Promenada, organizăm, eu și Cristina, seara noastră de film. Ca anul trecut, fiecare și-a ales un anumit gen de filme. Eu am rămas cu filmele de acțiune (mai spre SF, de data asta). Cristina nu avea cum să se despartă de filmele cu iz romantic.

Pe scurt, am nevoie acum de aliați (de prezența ta la eveniment, dacă îți face plăcere) și de sfatul tău de cinefil (un vot în sondajul de mai jos). Trebuie să leg un film din cele cinci de mai jos și să fac succes pe Promenada.

Foto: Dragoș Asaftei

7 comentarii

  1. […] sunt filmele pe care le propune Cristi Manafu pentru aceeasi seara, alegeti si de la el unul care va place mai […]

  2. Șerban says:

    Dacă nici de data asta nu văd filmul pe care l-am votat, data viitoare vin cu proiectorul de acasă!

  3. Diana says:

    Nu neaparat Interstellar, dar un film despre spatiu si fragilitatea planetei 😀

  4. […] făcut-o și anul trecut, acum o fac din nou. #CarePeCare. Bazavan și Manafu. Let the movies begin. Sau ceva […]

  5. Șerban says:

    Ce a zis Diana! 🙂

  6. Ciprian says:

    Dar de ce nu cautati niste filme mai obscure sau cinematografie europeana, pentru ca de obicei cam toata lumea a vazut deja box office-ul american 🙂 Zic si eu…

  7. […] al doilea an la rând, Cristian Manafu şi Cristina Bazavan aduc PE terasa din Promenada o bătălie cinematografică unică în România. […]

Comentează