MANAFU*

Abonamente Evensys

Un nou inceput de drum

cofffre-team

Nu esti niciodata prea batran sau prea ocupat sa transformi ceva ce te pasioneaza intr-o afacere. Nu conteaza ca vei castiga sau pierde, important este sa iti pui ideile in miscare. Toata viata mea profesionala se invarte in jurul ideilor noi, chiar si atunci cand pare ca fac aceleasi lucruri. Cateodata imi spun ca fac deja prea multe. Alteori cred ca fac prea putine. Pentru mine aceste stari sunt mereu asociate cu cautarea unor idei noi. Si am mai spus ca vreau mai mult intotdeauna. E felul meu de a descoperi pasiuni noi.

Idei si pasiuni. Asta imi doresc de la viata.

Ce fac acum?

Am decis sa ma alatur unor oameni ca mine, care cauta idei si pasiuni si mai ales le fac sa se intample. Am pornit impreuna pe un nou drum pentru mine, dar intr-un domeniu care a explodat: comertul online. Nu, nu ne-am facut magazin online. Nu inca. Si oricum e un vis inca.

Ne pasioneaza insa mult domeniul si am venit cu ideea de a crea un produs care sa ajute deopotriva si cumparatorii si magazinele online. Asa a aparut Cofffre (cufar, in spaniola), o extensie pentru browser-ul Google Chrome care poate fi considerata o asistenta de shopping.

Ce face Cofffre?

Simplu spus, iti gaseste cele mai bune preturi pentru produsele pe care ti le doresti. Nu e un motor de cautare sau un comparator de preturi, este un “ochi” atent la fiecare schimbare de pret pe unele din cele mai mare magazine online de la noi.

Dupa ce l-ai instalat cu un click din Chrome Store, vizitezi unul dintre site-urile monitorizate de noi si intri pe paginile produselor dorite. Le adaugi cu un click in Cofffre si apoi iti vezi linistit de treaba. Cand pretul scade la unul dintre acele produse, primesti un e-mail cu reducerea. Apoi mai ai doua click-uri de dat si produsul ajunge in cosul tau. Vedeti aici cat de usor este de folosit Cofffre.

Cine sunt partenerii?

Ne cunoastem de multi ani si ne-am intersectat un foarte multe ocazii. Asa ne-am dat seama ca putem lucra impreuna. Orlando este unul dintre cei mai apreciati oameni din Internetul romanesc, cu o viziune clara de business in tot ce face. Razvan este nascut pentru a lansat start-up-uri, genul de om care nu se da batut niciodata. Andrei e copilul minune al tastelor, omul care a creat arhitectura Cofffre.

Acum cautam sa ajungem la cat mai multi oameni cu ideea noastra, pentru ca am creat un produs “viu”, care se dezvolta dupa interesele utilizatorilor. Orice feedback este binevenit, orice recomandare este mult apreciata. Sa fie cu noroc!

button-cofffre

Sursa foto: Constantin Opris

18 comentarii

  1. Anca Balaban says:

    Faină ideea! Mult succes!

  2. Stefan says:

    Pe piata mai sunt cateva solutii asemanatoare precum istorie pret emag sau pricy care se folosesc linkuri de afiliere ca metoda de monetizare. Voi cum veti monetiza extensia si ce va aduce in plus?

  3. Suntem inca in Beta, Stefan, ne concentram deci pe cresterea bazei de utilizatori, dar ne gandim si la viitor. Sincer, dupa ce am fost martorul multor start-up-uri, sunt la momentul in care vreau sa vrobesc mai putin si sa fac mai mult. Dar cum vom avea vesti de comunicat, vei afla printre primii. Asteptam un review!

  4. Stefan says:

    Felicitari pentru noul proiect! Astept cu nerabdare sa aduci si Apple in Romania 😀

  5. Neah, Space X direct!

  6. vali says:

    eu sunt din provincie și nu mă pricep, dar pentru ultimul chix dat, nu mi-aș da nici uneltele de grădină pe mâna lui răzvan.

  7. Bun venit in zona ecommerce si multa bafta 😉

    Ready for mobile shoppers ?

  8. […] Cofffre, asistenul pentru cumpărăturile online, este o extensie pentru google chrome, foarte drăguță. […]

  9. nonicaa says:

    buna ziua….doresc sa va intreb daca in activitatea d-voastra include si o situatie de colaborare pt o ,,casa familie,,pt copii orfani si copii saraci.eu doresc sa pun la dispozitie casa mea in romania pt acest loc unde acesti copii sa creasca si sa invete o meserie ….meserai de bucatar-cofetar.pt ca meseria mea e de bucatar si doresc sa-i invat pt 1 viitor al lor.doresc sa intreb daca puteti cu informatii sa ma ajutati intr-un fel sa inteleg cum pot incepe aceasta activitate vazind ca eu nu locuiesc in romania dar doresc sa ma intorc.mulktumesc .o zi buna.

  10. Ionut says:

    O idee foarte tare. Mult succes pe mai departe!

  11. Gheorghe says:

    Optiune de stergere a contului? Ma cam spameaza pe mail produsele.

    Astia de la eMAG nu interziceau link-urile afiliate in mail?

  12. Robert says:

    Astept extensia de FF tareeee, good luck!

  13. Cadoul Mov says:

    Felicitări pentru inițiativă! Vrem să ne înscriem și noi în platformă.

  14. @gheorghe, vezi ca ai optiunea in Settings sa setezi diferenta minima de scadere la care doresti sa primesti mailuri. Exemplu: doar scaderi peste 40%.

    Varianta 2 este sa-ti stergi produsele din liste (sau chiar listele).

    Daca nici o varianta nu e ok pentru tine, spune-ne si-ti stergem contul. O sa facem update cu aceasta opțiune.

  15. Florin says:

    Celor care maresc preturile inainte de BF nu o sa le placa aceasta extensie 😀

    Interesanta initiativa, spor in continuare.

  16. Claudiu says:

    Salut, am ceva asemanator, numai ca extrapolat: toate produsele de pe toate site-urile (incluzand emag, olx, okazii, imobiliare, autovit), actualizate chiar si de cateva ori pe ora. E o baza de date imensa, care se mareste pe ora ce trece si care cuprinde inclusiv detalii despre fiecare produs (categorii, locatii, date de contact etc.). Va pot spune mai multe daca va tenteaza ideea.

  17. Cristian says:

    @Stefan, monetizarea o fac prin afiliere….

  18. […] minte că eram într-o minivacanță (pe la final de 2015) când am primit un mail de la Mănafu și mi-a povestit despre Cofffre, fiind la început de drum ca antreprenor și știind că sunt […]

Comentează