MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Castiga o vacanta in Grecia, 2 aparate Lomo si alte premii de la VEKA Romania

mumbai

Oriunde merg prin lume, fac o poză de la fereastră camerei mele de hotel. Am început, cred, la New York sau Istanbul acum 3 ani și de atunci colecționez imagini de la înălțime. Bune sau mai puțin bune, fotografiile rămân în telefon sau pe hard-ul cu Poze Vacanță. Sunt o amintire a acelui moment când las bagajele într-un colț și trag draperiile de la geam. Nu am noroc mereu de priveliști uimitoare, dar ce văd atunci de la fereastră mea e primul contact cu locul pe care vreau să îl descopăr. Imaginea de mai sus este din recentă vacanță în India.

Un nou concurs online, alături de VEKA România

Anul trecut, am făcut parte dintr-un inedit proiect lansat de VEKA România și am căutat atunci cele mai frumoase ferestre de vacanță. Continuăm proiectul și anul acesta, însă cu o abordare nouă.

Ne-ar plăcea tuturor să avem o vacanță de 2 luni vară, să fim mereu plecați în locuri speciale și să avem experiențe memorabile. Pentru că nu e corect că unii să stea la birou și alții să fie în vacanță. Ar trebui să fim cu toții în vacanță, în același timp.

Dar cum niciun proiect de lege nu a fost depus și nicio petiție online nu a fost lansată, ne rămâne doar să ne creăm singuri în oraș colțuri de vacanță sau să privim de la fereastră acele locuri care ne scot din cotidian ori chiar să facem excursii în oraș.

Căutăm cele mai frumoase ferestre cu aer de vacanță

VEKA România ne invită să arătăm locurile de vacanță din orașul nostru, în cadrul unui concurs online, ce se adresează utilizatorilor de Facebook și durează până la 31 august. Participanții trebuie să realizeze o poză cu o atmosferă de vacanță din propriul oraș. Fotografia trebuie să includă cadrul de fereastră și un peisaj, un decor de vacanță la fereastră sau să transmită starea de relaxare prin fotografie.

Apoi, poză trebuie publicată pe pagină personală de Facebook (status public), cu următoarele hashtaguri: #VEKARomania #vacanta #lafereastramea și să lase link către postarea lor pe pagina de Facebook VEKA Romania. Există și varianta în care participanții pot înscrie imagini prin Instagram – unde sunt invitați să încarce o fotografie cu atmosfera de vacanță la fereastră, în oraș, pe hashtagurile #vacanta #lafereastramea și tag către contul de Instagram @vekaromania. Regulamentul este similar și poate fi consultat (recomand chiar) în această pagină. Aici găsiți setul de informații complete.

Premiile constau în o vacanță în Grecia, 2 aparate Lomo și kituri de picnic, grătar și plajă. Acestea vor fi acordate pe 9 septembrie, în urmă jurizării de către un grup de fotografi și bloggeri cu experiență în mediul online(Alina Ceușan, Cosmin Tudoran, Ariel Constantinof, Emanuel Romedea, Alex Damian, Cristian Manafu, Adriana Șandru, Robert Katai, Vlad Berte și Radu Vâlcan și un reprezentant al Organizatorului – Alexandru Oancea).

Succes!

1 comentariu

  1. […] succes, luați-le premiile! 😀 Cu mențiunea că musiu Manafu este în […]

Comentează