MANAFU*

Abonamente Evensys

Multumesc pentru Webstock 2017

Webstock este o stare de spirit pentru mine, o transă în care intru cu o seară înainte și din care reușesc să ies o zi mai târziu după încheierea maratonului de 12 ore din sălile de la JW Marriott.

Anul acesta am avut cea mai mare ediție dintre toate de până acum, semn că interesul față de social media nu a scăzut, că Webstock e unul dintre evenimentele de referință din România și că blogosfera se menține pe poziții.

De la a doua ediție, am început să mulțumesc public celor care au contribuit la succesul evenimentului. Webstock nu este al lui Manafu, nu este făcut de Manafu. Are în spate un grup numeros de oameni care se implică în bunul mers al organizării. De aceea, vreau să încep cu echipa.

Mulțumesc colegilor de la Evensys că m-au suportat (și) anul acesta și au dat tot ce e mai bun din ei. Webstock este un test de rezistență, creativitate și siguranță de sine. Gabriela, Adelina, Abigail, Marian, Maria, Valentina, Monica, Dana, fără voi nu ar există acest eveniment.

Mulțumesc prietenilor care au intrat pentru o zi în echipa noastră. Emilian, Ștefan, Val și Ștefan, ați ajutat mai mult decât vă imaginați. Mulțumesc și studenților care au fost alături de noi și au descoperit la Webstock ce presupune organizarea unei conferințe.

Mulțumesc JW Marriott. Am mai zis și o repet: Aveți o echipă extraordinară! Ne simțim la voi ca acasă de fiecare dată. Sunteți deja parte din identitatea Webstock!

Mulțumesc apoi bloggerilor cu vechime, care vin deja de mulți ani la eveniment și ne susțin în comunitățile lor. Prin „vocea” voastră am reușit să aducem atâția oameni la Webstock. Mulțumesc și celor care au venit pentru prima dată. În număr foarte mare. Ne-ați devenit prieteni și sper ambasadori de acum înainte.

Mulțumesc vorbitorilor excepționali! Ne-am bucurat să avem la microfon oameni care au ne-au inspirat prin poveștilor lor și specialiști care ne-au dat o doză bună de informație utilă. Sălile au fost pline și datorită lor!

Mulțumesc partenerilor care cred în acest eveniment și an de an ne susțin comunitatea. Ca de obicei, echipa Vodafone lucrează cot la cot cu echipa Evensys pentru a pune în scenă evenimentul. Raiffeisen Bank, Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, LG, Becks, Siviero Maria, IQOS, Gerovital, Ford, Absolut, Uber și Syscom Digital merită aplauze îndelungate!

Mulțumesc susținătorilor care au adus resurse importante în eveniment și s-au implicat cu multă deschidere: Freya Productions, Creadiv, Orhideea Health & Spa, Voxline, PrintCenter, Cocor Media Channel, Pow Wow, Privesc.eu, Floria, Voxline, Dreamstime.

Nu în ultimul rând, mulțumirile mele merg către partenerii media. Popularizarea evenimentului li se datorează într-o bună măsură: Kiss FM, Pro TV, Wall Street, HotNews, 9AM News, Cațavencii, ZeList, IAA, IAB, Business 24, Ziare.com și Comunicate de Presă.

Anul viitor, sărbătorim 10 ani de Webstock. Abia aștept!

7 comentarii

  1. Simona says:

    Webstock e mereu o placere. Multi ani inainte si felicitari!

  2. motanes says:

    Un eveniment grandios, devenit emblema social media din România. Felicitări Cristian Manafu & Echipa!

  3. Natural says:

    Spor in continuare!

  4. […] topul celor mai urmăriți participanți la discuție s-a schimbat un pic: Manafu a tăcut, Cristina Bazavan are un număr de 133k followers (în 2013 avea 15k followers), Chinezu […]

  5. […] Cristi – Mulțumesc pentru Webstock […]

  6. Cătălin says:

    Felicitări și mulțumesc pentru o zi fantastică, dedicată unui eveniment realizat ca la carte, din care am învățat foarte multe despre blogging.

  7. […] lui Cristi Manafu si echipei sale de la Evensys pentru ca ne-au oferit […]

Comentează