MANAFU*

Abonamente Evensys

Post Secret

Nu am inca multe blog-uri preferate, insa Post Secret este unul dintre cele care ma fac sa spun: Gosh, I wish I’ve done that! Blog-urile de succes se bazeaza in primul rand pe idee, apoi pe un continut consistent si pe talentul blogger-ului. Nu in ultimul rand conteaza ritmul actualizarilor. Post Secret se bazeaza in principal pe idee. Frank Warren a avut intr-o zi ideea de a lansa un blog care sa impartaseasca secretele altora. Frank lansa urmatoarea invitatie: “You are invited to anonymously contribute a secret to a group art project. Your secret can be a regret, fear, betrayal, desire, confession or childhood humiliation. Be brief. Be legible. Be creative.”

Frank a facut insa mai mult decat sa lanseze o simpla invitatie. A printat o serie de vederi simple pe care le-a distribuit in locuri publice ii invita pe cititorii de blog-uri sa ii trimita o simpla vedere pe care sa scrie “la obiect” secretele lor. Se intampla in noiembrie 2004. In primele 2 saptamani, Frank a primit doar doua mesaje. Intr-o luna insa stransese deja 150. Astazi site-ul sau include in jur de 3.000 de vederi, iar in decembrie colectia sa va aprea publicata intr-un volum.

Tags:

1 comentariu

  1. Chiftelos says:

    Genial. Mi-a spus o fata de el acum cateva zile. O sa tin minte si blog-ul si fata minte mult timp d-acum incolo 🙂 ..asta a fost la randul sau un secret, mai putin anonim, ha! 🙂

Comentează