MANAFU*

Abonamente Evensys

Aberatie in publicitate

Am o mare problema cu acest cub publicitar. Nu numai ca imi zgarie retina in fiecare zi cand merg la birou, dar mi se pare totodata si o aberatie. Sunt curios cum au reusit promotorii acestui nou suport de reclama sa ii convinga pe clienti sa isi puna brandul pe cub…

Parca imi si imaginez o discutie de genul:
“Acest cub se adreseaza oamenilor cu o statura sub medie, “piticilor” (sorry, dar nu imi vine acum o titulatura politically correct), boschetarilor care se tarasc pe trotuare, dar in acelasi timp si celor care stau in blocurile din apropiere (nu la mai mult de 50 de metri de cub) si in apartamentele de pe colt, incepand de la etajul 2 si pana la 6. Mai mult am identificat un nou target: oameni care se opresc in intersectii si isi relaxeaza gatul prin exercitii…”

Stiu ca aberez, dar si cubul asta e o aberatie!

PS: Exista si o parte buna, ca orice lucru nou, atrage atentia, asta pana se integreaza in peisaj si invatam sa il evitam cu naturalete…

Tags:

Fara comentarii

  1. Andrei Sava says:

    Dar la ce face reclama? Ca nu imi dau seama ce scrie acolo. 🙂

  2. Cristian says:

    La un Ulei de ceva (floarea soarelui cred…)

  3. gorgeoux says:

    Sinistru, il vad in fiecare zi in drum spre serviciu–asa cum nu scapi de inganarea unei melodii stupide care este in heavy rotation la posturile de radio. Ma intreb de ce rezista si ma bucur ca nu se inmulteste prin diviziune 🙂

  4. Nedelcu Bogdan says:

    Cel putin se pare ca a creat un Buzz in zona respectiva. Cred ca din punctul lor de vedere si-au atins scopul. Probabil ca nu vei uita reclama aia atat de repede.

  5. Romy says:

    Totusi pentru a va intregi parerea despre cubul. publicitar puteti vedea mai multe cuburi la http://www.cub-publicitar.ro …… si poate sunteti totusi mai indulgenti …. ca unii oameni chiar s-au staduit sa faca ceva fain….:)) Bafta!! .

  6. Daniel says:

    Se pare ca aceste cuburi care deranjeaza pe unii si-au atins scopul adica acela de a fi privite. Iar pentru cei care monteaza cuburile acele reclame aduc ceva bani. Asa ca in loc sa comentati ce fac altii mai bine faceti si voi ceva din care sa aveti profit. (macar jumate din profitul lor)

  7. Anonymous says:

    Super tare, cub mai tare ca blog-ul asta stii de ce, pt ca cubul ala o sa-l mai vad dar blog-ul tau nu.Cel putin la fel de tare ca si un panou de aceleasi dimensiuni.Probabil ca tu te intrebi si cine se uita la ecranele uriase..cei care nu au televizor acasa …boschetarii .

Comentează