MANAFU*

Abonamente Evensys

Blog-ul blogurilor

Exista aceasta idee de a crea un blog al blog-urilor. Eu am ceva in cap, dar nimic pus la punct sau pe hartie. Radu, sunt sigur ca are si el niste idei… Probabil ca in curand le punem cap la cap. S-a mai gandit cineva la o astfel de idee sau ceva asemanator?

Tags:

Fara comentarii

  1. Dragos Novac says:

    ce inseamna blogul blogurilor?exista prinsea.net, timsoft.ro/weblog, rss.mioritics.ro…

  2. cristianca says:

    Daca te referi la ceva gen http://www.suprglu.com, am si eu o astfel de idee, dar cu ceva mai multe date si mai multe optiuni.Chiar am inceput destul de mult sa lucrez la el in ultima perioada, am pus ceva pe hartie, am facut unele diagrame, dar de programat inca nu am avut timp.

  3. Cristian says:

    Dragos,E mai mult decat atat, de fapt e altceva… Cum spuneam am niste franturi de idei acum. Am vorbit cu radu despre chestia asta si spunea ca ai putea fi si tu interesat. Am zis OK, deci daca o pornim, esti invitatul meu…La inceput ma gandeam la un directory, dar am vazut ca exista ceva, apoi mi-a trecut prin cap ceva gen gnomedia, apoi ceva ca digg.com… finalmente imi doresc altceva, dar cand ne vom vedea, putem face un brainstorming…

  4. Cristian says:

    Nu stiam de suprglu, dar o sa il studiez… Sunt sigur ca s-au gandit si altii la asta :o)

  5. Alexandru says:

    Eu. Eu m-am gandit. Un loc in care fiecare sa scrie lucruri pe care le urmareste/face, dupa cum fiecare e bun la ceva (unii la stat degeaba, but still, poate fi un lucru f bun cateodata).

  6. Ovidiu Scarlat says:

    M-am gandit si eu de mai mult vreme la un blog al blogurilor. Propos la SuprGlu, pot sa anunt ca deja am pornit un asfel de blog, in care mi-am propus promovarea blogurilor din Iasi. BBI.Si acum sa continui ideea in legatura cu un blog al blogurilor din Romania. M-am gandit ca ar fi interesant sa existe un blog unde sa fie publicate aticolele cele mai bune din intreaga blogosfera. Ca un fel de revista a presei. Sper ca imi intelegeti ideea. Oricum o astfel de treaba nu se poate face cu suprglu, si este nevoie de implicare serioasa.Astept informatii despre proiect daca o sa fie cineva care sa-l faca.All the best!

  7. Antonio Eram says:

    poti sa incerci sectiunea categorii de pe weblog.ro unde incercam sa sindicalizam toate blogurile pe care le gasim. Binenteles oricine poate sa isi adauge blog-ul aici.

  8. revista blogurilor says:

    guess what: fara sa stiu despre ce discutai tu aici, am inceput un fel de revista a blogurilor, unde, momentan, adun manual articolele bloggerilor (cel putin cele cat de cat cu continut), si… chiar si tu esti citat acolo. Ce zici?

  9. Pirahna says:

    No offence domnule manafu dar … de ce sa faci un blog al blogurilor ?Fiecare are continutul sau, fiecare are blogul sau.Mie unul mi se pare o idee proasta.

Comentează