MANAFU*

Abonamente Evensys

Cool Web Tools (x4)

In ordinea descoperirii…

Rollyo, un simpatic tool prin care iti poti construi propriul search engine. Cel mai mult mi-a placut ca am putut sa imi creez si un add-on pentru Firefox. Gata cu bookmark-urile!

Collective X (proaspat lansat oficial ieri) este locul in care vrei sa te intalnesti cu cei cu care imparti interese comune. Si le poti imparti la propriu daca platesti un fee. La free insa poti sa imparti doar 10MB de fisiere. Mi-am facut deja vreo 4 conturi aici, caci nu m-am hotarat ce comunitate sa pornesc. Oricum, pentru mine acest tool a venit chiar la fix.

Ziki e un site simpatic, poate prea vesel si colorat, insa se doreste a fi un loc in care sa iti aduni tot continutul pe care l-ai imprastiat online.

Slawesome te lasa sa trimiti mailuri audio. Din pacate site-ul e atat de alhpa (dupa cum recunosc si initiatorii sai) incat are niscaiva probleme. De exemplu, link-ul Compose m-a dus intr-un fel de Inbox public. Mai incerc…

Tags:

Fara comentarii

  1. Lucian S says:

    Identitate, design-ul si o parte din arhitectura CollectiveX au fost realizate de un roman. Mai multe detalii real soon 😉

Comentează