MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: E in puterea noastra…

In mijlocul unei conferinte in Japonia, un calculator Dell a luat din senin foc. Intamplarea a ajuns cumva pe site-ul publicatiei de scandal The Inquirer si de aici pe mai multe blog-uri.

Daca intamplarea ar fi avut loc cu cativa ani in urma, compania Dell nu ar fi avut de ce sa isi faca probleme (de imagine). Insa astazi, cand blog-urile au din ce in ce o mai mare putere, situatia sta altfel pentru liderul vanzarilor de computere din America.

Aparitia pe mai multe bloguri a pataniei poate crea un prejudiciu de imagine imens reputatiei de “ieftin si bun”, pentru care compania e recunoscuta.

Am cautat pe Technorati cuvantul “dell” si am gasit la cateva ore dupa aparitia intamplarii pe Inquirer referiri la acest incident pe 10 bloguri (in primele 10 pagini cu rezultate). Si mai alarmant (pentru Dell) este faptul ca doua mari blog-uri (SlashDot si business2blog) au preluat aceasta “stire”.

Tags:

Fara comentarii

  1. boyarul says:

    Corect! Blogurile pot schimba multe. Lucrul acesta il stiu pana si marile companii.De multe ori, un blog bine scris poate face concurenta seriosa unui canal de stiri.Intrebarea mea e alta: Cum au ajuns blog’urile sa aiba atata greutate si credibilitate printre “surferii web”? (in afara de stilul in care e scris si informatia oferita).Si inca ceva: de ce un blog e mai credibil ca altul?

Comentează