MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: MyJobs ne pune la munca vara asta!

Se stie ca MyJobs este intr-o cursa contra cronometru pentru a-si asigura o pozitie cat mai buna intre site-urile de joburi si de a se apropia de cei doi lideri (eJobs si BestJobs). Si daca ne uitam in Trafic, vedem ca a reusit sa creasca frumos din martie si pana acum.

Acum, face inca un pas interesant si demn de apreciat, prin spin-off-ul numit summerjob.ro, un site (evident) de job-uri de vara destul de consistent in oferte. Sunt sigur ca site-ul va avea succes. Depinde de marketingul din spatele sau si (implicit) de amploarea campaniei de promovare… Nu stiu daca studentii au plecat sau nu deja in vacanta, dar imi dau seama ca timpul (de promovare) nu este de partea summerjobs.

Tags:

Fara comentarii

  1. boyarul says:

    Aiurea. Nici macar nu iti listeaza job’urile daca nu iti faci cont la ei.De obicei site-urile de genul acesta ascund in spatele unui “LOG-IN” saracia de continut.Nevermind.

  2. boyarul says:

    Later edit: văd ca le listeaza pana la urma si fara LOG-IN. Oricum, cam slăbuţă oferta.

  3. Cristian says:

    prima data nu am intrat in paginile cu oferte, dar dupa post-ul tau, mi-am facut curaj… si am intrat pe un canal de joburi si in cele din urma pe un job…

Comentează