MANAFU*

Abonamente Evensys

Misc: Cati oameni pot intra intr-un magazin?

Cu o suprafata totala de 6.000 mp si o investitie de 1.500.000 euro, Media Galaxy Unirea este cel mai mare magazin din Unirea Shopping Center si cel mai mare magazin de profil din Romania. Am auzit ca pentru a prinde una dintre ofertele speciale prilejuite de aceasta inaugurare, unii oameni au format coada inca de la miezul noptii.

Online: Efect viral

Clipurile virale vizeaza in primul rand atragerea atentiei publicului tintit si crearea unui buzz in randul audientei. De cele mai multe ori, viralele se bazeaza pe umor sau sex, probabil cele mai folosite retete in publicitate. De ce scriu despre virale? Pentru ca in ultimele zile le-am gasit un nou efect, acela de a genera acoperire in media. Cotidianul scrie astazi despre sexul in publicitate si include ca mini-studiu de caz spotul Biz de anul trecut care a avut o Mai mult ››

Music: Enjoy The Silence Galore!

“Enjoy the Silence” este probabil una dintre cele mai apreciate piese Depeche Mode si cu siguranta pot spune acum ca este cea mai populara piesa in industria muzicala, judecand numarul de cover-uri de care s-a bucurat. Pe blogul My Old Kentucky gasiti 41 de versiuni ale acestei piese, iar intre comentariile primite de la vizitatori se afla si alte recomandari de cover-uri.

Ideas: Tricou de blogger – open source (1)

DESIGNED BY ANDRESSA DESIGNED BY DEEA DESIGNED BY ZOSO DESIGNED BY BROLLY Am revenit pe ideea tricoului de blogger – open source. Iata primele exemple sugerate/ primite /gasite. Nu am conceput deocamdata un blog special. Astept intai sa se stranga mai multe propuneri. Pana atunci postez aici ideile primite. Tricourile de mai sus au fost realizate prin tool-ul gasit pe Spreadshirt.