MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: National Underwear Day

Pe 9 august, in Manhattan, are loc “National Underwear Day”, un eveniment aflat la a patra editie care celebreaza lenjeria si atitudinea “care-free” specifica anilor ’60. Un fel de manifest al event-ului gasiti aici, iar poze de la editia de anul trecut sunt aici.

Online: Val Voicu lanseaza AdEvolution

Val Voicu, marketing & sales director la Imedia, urmeaza sa lanseze pana in toamna un nou business pe Internetul romanesc sub numele AdEvolution. Val doreste sa pozitioneze AdEvolution in zona serviciilor creative dezvoltate in jurul mediilor interactive, in special Internet, dar isi va continua si activitatea de broker. Dupa aparitia MPI odata cu intrarea lui Orlando Nicoara in echipa Media Pro, AdEvolution este cea de-a doua initiativa importanta pe Internetul romanesc a acestui an.

Online: Bad naming

Exista la noi un site dedicat femeilor numit Blow.ro. Zoso si Eduard au scris despre el, oferind doua analize profunde ale domeniului web. Alte comentarii nu isi mai au rostul!

Marketing: Premium pentru toata lumea

Mereu am avut impresia ca Bamboo este unul dintre cele mai tari cluburi din Bucuresti, poate cel mai tare, si nu are nevoie de foarte multa reclama clasica daca word-of-mouth functioneaza foarte bine. Ma intreb acum de ce vad o campanie outdoor si masinile de la Mobile Affiche “patroland” prin oras pentru a duce mesajul Bamboo cat mai departe. Nu m-ar intriga foarte tare o reclama intr-o revista de lifestyle sau un direct marketing, dar o campanie outdoor? Incearca Bamboo Mai mult ››