MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Primul blog din viata mea

In week-end, nefiind conectat la media electronice, am dedicat putin timp unor ziare si reviste. Mi-am inceput lectura cu Dilema Veche, mai ales pentru ca dedicase un mic articol revistei Campaign.

Dupa ce am citit articolul respectiv, am cautat – automat parca – penultima pagina pentru a citi rubrica “Cu ochii-n 3,14“. Mi-am dat atunci seama ca primul blog pe care l-am citit vreodata a fost aceasta rubrica.

Suna ciudat si parca impotriva naturii, “am citit un blog intr-o revista”, insa judecand continutul din “Cu ochii-n 3,14“, poti spune ca redactorii si colaboratorii DV pun cap la cap in print practic niste post-uri de blog.

Am regasit aceasta rubrica si online, integrata in sumarul numarului curent. Iar la o simpla cautare (dupa titlul articolului), am gasit o “arhiva” pe cateva luni bune.

Ar fi interesant insa ca aceasta rubrica sa devina totusi un blog adevarat (online). Ar avea un efect pozitiv asupra site-ului revistei (poate se gandeste cineva sa il refaca, ca e pacat de continut!) si cu siguranta si-ar gasi multi cititori.

Tags:

Fara comentarii

  1. Cristi says:

    Continutul este interesant dar din pacate multe articole nu mai sunt de actualitate.

  2. criz says:

    Cei de la Dilema au facut un sondaj la un moment dat si au aflat (cu ceva surprindere) ca 3,14 e prima rubrica citita de majoritatea cititorilor.Ai dreptate, e o forma de blog. Din pacate, in lumea noastra culturala blogul e inca un animal ciudat, privit cu neincredere si asociat cu diletantismul. Deci ma indoiesc ca vom vedea vreo revista de cultura cu blog prea curand, desi unora li s-a tot sugerat ideea :).

Comentează