MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Frustrarea cititorului de bloguri

Sunt unele bloguri pe care le vizitezi cu o mare placere (ca il cunosti pe om, ca e cineva renumit, ca iti place pur si simplu cum scrie sau ce ofera, ca iti este concurent sau adversar pe moment). Am si eu astfel de bloguri. Insa din placere treci in durere si disconfort cand vezi ca blogul nu ii merge.

Desi s-a straduit sa il faca sa arate curat, si-a luat domeniu cu nickname-ul sau original, are hosting gratuit primit din admiratie si se bucura de apreciere din parte bloggerilor, acum toate aceste lucruri nu mai conteaza. Nu-i merge blogul!

Am avut o asemenea experienta aseara, cand mi-am adus aminte de experienta a doi frati din State care s-au ofticat rau de tot ca bateria de la iPod tine foarte putin pentru nevoile lor. Au scris la Apple si neprimind niciun raspuns au facut un blog in care si-au expus protestul. Blogul a devenit peste noapte un mega succes, iar daca imi aduc aminte bine, Apple le-a raspuns oficial si oricum la ceva timp dupa protestul celor doi frati a lansat noile baterii, punand accent pe durata lor de viata ca selling proposition in comunicarea lor catre consumatori. Am citit despre aceasta intamplare intr-un BusinessWeek american de acum doi ani.

Blogul meu de aseara nu inseamna pentru mine cat inseamna iPod pentru cei doi americani, insa m-a facut totusi sa ii dedic macar un post.

Tags:

Fara comentarii

  1. zoso says:

    de mine e vorba?

  2. Florin Grozea says:

    Ma bag si eu acum, ca se poarta:De mine e vorba?PS: si nu stiu care e raspunsul pe care il prefer… 🙂

  3. Cristian says:

    zoso, florin, nu e voba de voi! dar ce, nu v-au mers blogurile!? mie in Bloglines imi intra feed-urile voastre

  4. Cosmin says:

    si bateria de la ipod totusi nu mi se pare ca tine prea mult 😐

  5. Razvan Savu says:

    Cristian eu postez intr-un forum de stomatologie destul de popular printre colegii de breasla…..cand mi-am facut blogul am intentionat sa pot posta acolo cazuri cu poze si comentarii mai lungi care nu se puteau pune pe forum….daca te uiti la articolele mele vezi foarte putine comentarii…..totusi pe forum se discuta destul de mult despre subiectele de pe blog, iar Google Analitycs imi arata o rata de 260 de vizite lunar in cele trei luni de cand l-am initiat…..cu toate astea nu este atat de interesant decat pt medicii stomatologi….m-am gandit totusi sa fac o rubrica pt pacienti, dar si una de batut campii….ce vreau eu sa te intreb totusi este : crezi ca din cauza faptului ca nu sunt comentarii numeroase( acolo in dreptul articolului poate fi considerat un “blog care nu merge”?

Comentează